Uitnodiging afscheid Rob Bats


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gemeten naar de kring van familie, vrienden en sympathisanten MOET de afscheidsborrel wel kleinschalig en intiem zijn, twee flessen Ketel 1 en een 5 liter thuistap Grolsch moeten voldoende zijn, zelfs als de brandweercommandant meedrinkt. Dus om daar nu de politie bij te halen..? Hooguit moet om 22.00 uur Mozart’s Requiem zachter en om 24.00 uur de tap toe.

gravatar

Ah, de kleine is in zijn wiek(je) geschoten. Laat onverlet dat vragen over de locatie van aanstaand Paulusfeest onbeantwoord blijven: eerder meende ik al te bespeuren dat de kleine man uitwegen aan het zoeken is: eerst Rotterdam, nog iets met Oss en nu Haren?

Hoe ziet dat, Paulus? Bang dat de wederopbouw van Den Bosch verzandt in een “laat maar zitten, verspilde moeite”?