Uri Geller breekt rug tijdens lepeltje-lepeltje liggen


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik herinner mij de Beatles-song “Girl”, met de strofe: “..that a man must break his back to earn his day of leasure”. Het backbreaken is sinds 1965 eigenlijk alleen maar aktueler geworden door de verhoogde productiviteit pro capita. In dat kader gelieve u ook te herkennen het streven van alle grote levens- en pensioenverzekeraars om gelijktijdig de pensioenleeftijd omhoog en de gemiddelde levensverwachting omlaag te brengen. Hun Maserati’s, Bentley’s en Rolls Royce’s moeten tenslotte wél blijven rijden, mét chauffeur. Daartoe moeten pensioenpremies drastisch omhoog en pensioenbetalingen schokkend omlaag. ‘t Is zoals onze toekomstige ex-koningin zeide: “de leugen overheerst” altijd en vooral daar waar het om groot geld gaat.

Reageer
gravatar

Jawolletjes, hier draai ik m’n nek wel even voor om. Vond die Uri altijd wel een scherp showmens. Maar och zolang zijn geest niet gebroken is maak ik mij geeneens zorgen!

De Hiet is bek! Nog eens “Kwispelen met taal” doorgelezen. Zeer interessant en grotendeels waar maar er is altijd meer te weten, het schuffelt heel snel door de geschiedenis heen en doet verslag van een aantal hoofdzaken in mijn waarneming. En dat Oera Linda Boek gedoe, staan ook zekere zaken in. Het is maar wat je vervalsing pleegt te noemen… Edoch tog er zit echte kennis van wetten in verwerkt en deze waren zo te lezen wel een heel stuk rechtvaardiger dan die van wat zich nu rechtsstaat waagt te noemen. Tiet voor gezonde zelfbeschikking denkik.

Uri houdt zich ok wat dit betreft afzijdig. Het is net als met die voetballertjes: ze zijn maar met 1 ding bezig en dat aan de man brengen. Shows en Spelen. Betaal je mee?!

Reageer
gravatar

” het blijven goed doordachte jodenstreken.” schrijft Hietbrink.
“Woorden die niet vanzelfspreken, staan niet in mijn woordenboeken” schrijft Hietbrink.
Wat een rare woordenboek en heeft die Hietbrink.
Ik zou een citaat uit de 80-er jaren van Henk Spaan op hem los willen laten: “Vuilnisman, mag deze zak ook mee…?”

Reageer
gravatar

Jettje; uw referentie naar een UFO-ambulance roept onverwachte reminiscenties op aan George Adamski die in de jaren ’50 (meen ik) beweerde een reis in een UFO te hebben gemaakt, al of niet vrijwillig. Wijlen koningin Juliana heeft hem nog ontvangen op Paleis Soestdijk. Thans neem ik aan dat hij een voorloper was van O’Leary en een vroege sessie had met LSD, wellicht een bad trip die niet met cassis kon worden bestreden.

Reageer
gravatar

Adamski. Ik heb het even opgezocht, want ik herinner me de commotie niet meer zo goed. Juliana was kennelijk op zoek naar een nieuwe Greet Hofmans toen.

Wat ik vroeger nog wel eens dacht; als het zo is, van die Ufo’s en reizen, laten ze mij dan meenemen: redelijk normaal denkend mens met goede opleiding en wijdlopende interesses. Het mocht niet zo zijn.

Helaas schijnt het kwaad al geschied en zijn er hordes boerenpummels op visite geweest van het soort waar eerst de ritssluiting voor is uitgevonden omdat het dichtknopen van de gulp moeilijkheden gaf, en later het Velcro omdat ritssluitingen toch ook te hoog gegrepen bleken.

De mensheid is gedoemd.

gravatar

Volgens de duizenddichter: kamasutra=komme=zoet-raak en dan is het een motje=moet-je en ben je zwanger=zo-wie-hanger. pregnant=brengend, een kind.
Incredible Birth Photos from National Geographic’s Photo Contest.

gravatar

Uw imitatie van BWH is dermate grondig dat het vermoeden rijst of u en BWH niet één en dezelfde persoon zijn, een eenvoudige bi-polaire stoornis of een pregnant geval van “soulbrotherism”?
Dezelfde vraag stel ik mij overigens ook over Uri Geller. Hij noemde zich namelijk na diens overlijden: de beste vriend van Michael Jackson. Een postume variant van soulmates? Hebben MPS’ers nog tijd en ruimte voor externe vriendschappen?

gravatar

Ja, Johnny de Selfkicker en Simon Vinkenoog: dat waren nog eens tijden.
Met de heer Viesman ben ik het eens. Een korte toelichting uit de Kama Sutra volstaat. Outsider, u heeft er verstand van.

gravatar

Ja ! die Wim van Meerssen die kent mij als duizenddichter; verzamelt al wat ik ooit schreef… en werpt zich zelfs op als mijn secertaris=zerker-heid-daar-is.
Kwam mij vaak ongevraagd opzoeken, helemaal vanuit de Zaanstreek tot in de voerstreek van België en zelfs vorige jaar bij mij in Tetouan Marokko. Nog net geen parasiet maar noem het stalker=sta-ik elke-keer. Doe hem maar de groeten. Ja, en dan die Uri G. Ach ja de Joden beheersen ook al eeuwen de amusiments wereld… schijnt zelfs dat ze tot en met in de concentratie kampen zijn door gegaan met akteren. Nabuco=en-nu-bukken, slaven gevangenschap in Babilon hebben zelfs in opera afgeleverd. Op roep om U oude Horloge uit de lade te halen en dat deze percies de tijd aan geeft hoe laat het is… Ach ze zullen wel weer gaan lopen omdat het zo fijn en precicie afgesteld… en daar van toevallig ook een aantal dan op de juiste tijd. Voor wie er in stinkt… het blijven goed doordachte jodenstreken.

gravatar

@ Outsider=uit-zit-daar en niet hier maar ergens anders. U gebruikt wel erg veel dure woorden die ik niet ken, maar ook niet ga opzoeken, want dan kan ik wel bezig blijven… aan mensen die zich geleerd voor willen doen. Woorden die niet vanzelfspreken’, staan niet in mijn woordenboeken.

gravatar

Er loopt ergens in de wereld een mensen-op-afstand-de-rug-breker rond. Hij (of zij) is begonnen met Uri Geller, u kan de volgende zijn!

Reageer