Verwarde man bestelt koffie verkeerd

Bedoelde eigenlijk café au lait


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een KLAP koffie, de nationale PEP. Wel natuurlijk, anTIGezond om het vaak te doen. Maar MOET mogen, verward of niET.

Reageer
gravatar

Waarschijnlijk werd die koffie gewoon goed besteld en was die man onverward. Ik vertrouw die koffie niet; de verongelijktheid druipt er bij wijze van spreken af.

Reageer
gravatar

Verwarde man: Café olet!
Ober: Nee U ruikt lekker fris!

Reageer
gravatar

Misschien in een chinees-indisch restaurant en zei de desbetreffende haagse heer nog: Kappen, chino!

Reageer
gravatar

Mooie actie hoor !! Heus wel gezien in de AH en ik was blij verast in dit opzicht. Ik heb inmiddels zeer veel fantastische dingen gezien van het bedrijfsleven op het internet. Het eerlijke punt in mijn creatieve verband is echter dat ik een aantal andere zaken in gedachten heb en waarmee in principe toch wel minstens een aantal miljard per jaar voor goede dingen gerealiseerd kunnen worden en het lijkt me wel zo leuk om dit nu te gaan realiseren. Dit heeft o.a. betrekking op het internet en de retailsector. Ik ben alleen blut, omdat mij destijds gezegd is dat ik geen geld nodig zou hebben, dus ik ben maar blijven nadenken en ik heb dan ook ook een leuk verhaal jullie, graag tot ziens ! ik verzoek bij mij langs te komen DERK
Jan H. Hij heeft prachtig laten toveren, eerlijk waar !

gravatar

Ik probeer me ook altijd zo goed mogelijk aan de richtlijnen te houden ( NEN 20078.11 en ARBO 2144/A.23 en Scrum Manifesto, Verdragen van Muster/Rome/Geneve/Maastricht ), maar ik geef toe dat (meestal als ik een beetje moe word ), toch mij niet altijd aan alle regels houdt. Mijn excuses daar ook voor. Maar gezien de huidige regelgeving vind ik het dus wel bijzonder stellig om iemand die per ongeluk een kopje koffie verkeerd bestelt, verward te noemen.

Reageer
gravatar

Helemaal met je eens, het punt is daarbij bovendien, dat er bij mij het leefpatroon er op gebaseerd is dat de hele wereld er naast kan zitten, derhalve ga ik uit van optimale inleef en analysemethoden, gevolgd door de vraag of in mijn verband, een schijnbare zonde, niet bedoeld is om duidelijk te maken dat gezien moet worden welk type mensen zich met bepaalde problematieken dienen bezig te houden of dat zouden moeten mogen.