Robben genomineerd voor Gehandicapte Sporter van het Jaar

Linkspoot voor zevende jaar op rij kanshebber


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Sommige spelers verzamelen doelpunten of shirts, Robben verzamelt puspunten voor de meeste blessures en extreem belangrijke momenten missen. Zo onderschijt ie zich.

Het is geen kwaaie. Maar zozeer gefocussed op dat ene spelletje, dat ie geen idee heeft dat ie pion is in een verdeel-en-heers-spel met shows en spelen, weetje.

Weer net niet? Misschien moet ie een keer doorbijten, wou ik zeggen maar bij nader inzicht zie ik verhip ineens dat ie uiterlijk wel wat weg heeft van Joop Zoetemelk. Maar dan met extra zeehond-DNA.

Reageer
gravatar

De vallende zieke was het toch bij Robben? Bij Robben is het ook wel zoals bij Bultruggen: ze blijven soms onverklaarbaar ergens stilliggen.

Reageer
gravatar

Hej Suus,
Je zit binnenkort onder water daar in jouw Hedwigepolder! Is gisteren beslist. Wordt moeilijk voetballen. Misschien Robben importeren? Wel voor tonnetje zilte haring zorgen tijdens rust.

gravatar

Kans om gehandicapte sporter van het jaar te worden en niet meegedaan aan de Paralympische Spelen van dit jaar? Hoe zit dat?

Of ben je tegenwoordig al gehandicapt bij het bezit van een linkse poot? Ik heb altijd begrepen dat je als gehandicapte pas meetelt zonder linkse en/of rechtse poot!

Voetballers van tegenwoordig zijn allemaal slapjanussen. Doe net als wij. Neem bij een pijntje gewoon wat tabletjes.

Reageer
gravatar

Nou zeg, neem me nou niet kwalijk, maar tel ‘s mee: vallende ziekte (schwalben),
chronisch haaruitval, ontregelde meniscus (tweezijdig), ernstige scoliose, waardoor onbalans, sterke afwijking naar links, doch rechtsstemmend. En dat allemaal op Telkom-niveau. Ga d’r maar aan staan.

gravatar

Mogen de handicapjes ook meetellen? Of alleen de handicappen? In het laatste geval : waar ligt dan de grens tussen beide categorieen euvels? In het eerste geval zegt mijn vrouw dat ik, wat de mijne betreft, dan nog wel een paar uurtjes te typen heb. En dat met mijn dwarslaesie..