Graancirkels gevonden in maïsveld

Wetenschappers staan voor een raadsel


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nondedju!

ut moet niet gekker worre… We hebben al genoeg moeite om de hondsdraf en moederkoren uit de oogst te zeven, en nou komen die MF aliens nog ff rondjes draaien in onze achtertuin. WTF? Heeft er iemand ooit een rond koren- of maisveld gezien? Die gasten zijn echt helemaal doorrr de warrr. Maak me wakker als we pyramides in het koren zien.

Reageer
gravatar

Nieuwste cursussen in de Polder!
Radijscirkelen tussen Suikerbieten; Aardappelrondjes met Peekes; Aardbeistreeptrekken tussen Asperges.

Speciaal voor beginners en liefhebbers van kleinschaligheid:
Stroopdressage in Gruttepap; Vanillepudding rondom Bosbessaus; Kuiltjes in Boerenkoolstamp.

Reageer
gravatar

De intelligentste aardbewoners blijken lange halmen met korreltjes bovenin. Lekker flexibel en goed medewerkend om mooie patronen te maken. Alleen zeggen ze boe noch bah. Gauw maar weer verder zoeken naar een interessantere planeet.

Reageer
gravatar

Bertje moet kennelijk nog steeds nablijven, daar doen ze op dat dorpsschooltje niet moeilijk over. Daarna thuis nog een weekje vroeg naar bed en tegen die tijd zijn we in De Speld wel weer op een ander onderwerp aan het studeren.

gravatar

Which was shopped first… That is the question.

gravatar

Het enige dat afwijkt van normale graancirkels is dat deze graancirkels niet liggen maar staan. Dus de bekende ronddraaiende en vertrappende graanboeren hebben hier intelligente vervangers gevonden

Reageer
gravatar

Doet mij denken aan een recente Facebook-post: “If we ever travel thousands of light years to a planet inhabited by intelligent life, let’s just make patterns in their crops and leave”.

Reageer
gravatar

Het zou wel prachtig zijn om een intelligente soort tegen te komen………weten we ook hoe dat eruit ziet

gravatar

Ik denk niet dat dat zo zou bevallen Alex; waarschijnlijk eindig je je leven dan in een kooitje met een loopmolentje en elke week vers zaagsel.

gravatar

@Och
Ik hoorde laatst iemand vragen, “mag zijn magazijn, zijn magazijn zijn?” dus van zo’n zeer feestijk maar ietwat sluik-reclamerig ‘chanson’ kijken we ook niet meer op..

Reageer
gravatar

Och, laatst hoorde ik iemand het liedje zingen: ‘Geef mij maar een kodak kado, kodak kado, kodak kado.’ Dus ik sta nergens meer van te kijken.

Reageer