‘Meeste kinderen verdrinken in open water’

Kranen, leidingen en kleine emmers relatief veilig, aldus de Consumentenbond


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Lieve Hildegarde,

Ik vrees dat jouw idee toch niet zo goed is, want extremistisch-xenofoob Geert W. eist nu met hoge stem dat alle kinderen van allochtoonse ouders verplicht een rugzakje met bakstenen in de openbare ruimte moeten dragen.

gravatar

Hééééééél bedenkelijk dit, alleen maar aandacht voor de bewuste kindertjes! Hoeveel kinderen worden er niet -min of meer bewust- met het badwater weggespoeld? Doe eens als dat leuje meisje Ranomi, verplaats je eens in het water. Het is bekend, dat toen Narcissus verdronk het hele woud waar hij leefde in diepe rouw was, inclusief de poel waarin de jongeling verdronk. Die zou verklaard hebben, ‘dat die jongen altijd vlak boven zijn oppervlak kwam hangen en dat hij aldus zijn eigen schoonheid zo prachtig weerspiegeld zag in die grote, open ogen.’

Reageer
gravatar

Ja, ik wist dat dus ook niet, maar moet je nagaan hoeveel volwassenen we anders gehad zouden hebben. Minstens twee keer het dubbele van wat er nu gemiddeld over is gebleven, en dat allemaal dankzij die openheid van het water.

gravatar

Er verdrinken meer [volwassenen – red.] in het borrelglas, dan in de zee.

gravatar

Beste Ari, wat denk je van je eigen filosofische thema’s? Een en al herhaling; er is al sinds 2300 jaar niks nieuws van jou verschenen.
Ga eens aan het werk?

gravatar

Beste Aristotal-loss, wat is je bijdrage hier? Wat wil je zeggen? Je hoeft toch niet naar deze site te gaan?

gravatar

Ze hebben er bij TNO in de jaren 50 al veel proeven meegedaan, maar uit die experimenten bleek dat het niet uitmaakte met welk water je de kinderen verdronk. Het duurde allemaal gemiddeld zo een 5 minuut 23 met een standaard deviatie van 1 minuut 44.

Reageer