Eerste man op de maandag overleden

Nieuw-Zeelander overlijdt kort na middernacht


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nee, omdat velen een hekel aan de maandag hebben wordt deze opgeheven. De week begint daarmee op dinsdag.
Ter compensatie wordt een tweede vrijdag toegevoegd, omdat veel mensen dat een leuke dag vinden.

gravatar

Tja, de maandag is maar niks, jammer dat de speld alleen maar daar aandacht voorheeft terwijl een dag eerder toch de eerste man op de zondag is overleden. Overigens was ook dat in een nieuw-zeelander.

Reageer
gravatar

Naar ik begrijp is het mannetje van de maan (dag) vertrokken of gevallen naar Nieuw-Zeeland en daar overleden. Maar moet dat nu echt allemaal zo in de publiciteit? Er komt (net zoals Armstrong ooit) wel weer een ander mannetje op de maan.

Reageer
gravatar

Dat zedgt vooral veel over die Grachtengordelroos-lijders van de Vlokskrant: die hebben geen enkel idee over hoe het in de beschaafde wereld geregeld is. Aan amsterdarmen vragen hoe het is in Rotterdam, is net zo bezopen als aan een ijsbeer vragen naar de voedselvoorziening op de bodem van de Nijl.

gravatar

waarlijk DIEPSCHANDELIJK

Dit kan echt niet. Humor maken om een man die vanochtend om 0.01 uur [datumgrenstijd] het tijdelijke voor het eeuwige heeft gewisseld. Is er dan helemaal geen eerbied meer voor het heengaan. Hebben jullie dan helemaal geen compassie met zijn ouders, vrouw en hun diepbedroefde kinderen, kleinkinderen en nog kleinere kinderen, broers, zusters enz.?

Redactie, ik eis dat jullie dit walgelijke artikel onmiddellijk door de versnipperaar halen!

Reageer
gravatar

U begrijpt het bericht niet, er staat dat de eerste man op maandag is overleden, ‘de’ maandag om precies te zijn. Gelovigen beweren dat de eerste man Adam was, maar Nieuw-Zeeland lijkt me een merkwaardige locatie daarvoor.

gravatar

@Appels en Giraffen: Als U het zo stelt dan heeft U volkomen gelijk, Nieuw Zeeland is volgens de overlevering pas sinds ongeveer 1200 N.C. door mensen bewoond toen een aantal Polynesiërs (de voorouders van de Maori’s ) met grote kano’s landden op de oostkust van het Noordereiland, nabij Gisborne.

gravatar

Tja, het is natuurlijk triest voor de nabestaanden. Heeft de man zijn hele leven in Gisborne gewoond? In dat geval kan het eigenlijk niet verbazen dat hij als eerste op de maandag is overleden. Hij heeft dan ook tijdens zijn leven telkens kans gezien alles als eerste op de nieuwe dag te doen (zelfs snurken)
Het is goed dat daar nu paal en perk aan komt. Nu is het de beurt aan een ander!

Reageer