Heineken niet blij met Grols huldiging in Holland House

‘Deze vorm van sluikreclame pleegt inbreuk op het afgesloten sponsorcontract’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik hoor net dat de helft van de Nederlandse medailles gewonnen is door sporters die in Brabant wonen. En dan hebben we nog Epke Zonderland en die Grols van hierboven.
Wordt het niet eens tijd om om die feesttent om te dopen in Alles-behalve-Holland Alles-behalve-Heineken Huis?

Reageer
gravatar

Wat een schitterend podium om al deze mensen die de zeurende mens vertegenwoordigen er op te wijzen, dat mijn volgende prachtige boek over mijn fixatie op de blonde mens met tieten, op muziek gezet zal worden, door mijn goede vriend N. Dijkshoorn, de grote tegenrijmer. Houdt mijn alomtegenwoordige verschijning in alle media in de gaten! Dit keer ben ik solidair met dakdekkers en draag ik een grandioos mooie roze trui.

Reageer
gravatar

Geachte her Smeets,
Ik zie gaarne uw reactie op het hierboven onder no. 16 uitgescheiden commentaar op uw aanstaande verscheiden van de treurbuis en de effecten daarvan op de volksgezondheid tegemoet.

gravatar

Beste Pipo, de clownende mens, het door u veronderstelde probleem is zeker deze eeuw nog helemaal niet aan de orde. U hebt wellicht geen idee van het aantal boeken dat ik nog moet schrijven, terwijl zich bovendien vrijwel dagelijks nieuwe kutbandjes die kutmuziek produceren vertonen en wachten op mijn deskundig commentaar. Het aantal nog te schrijven boek bedraagt 1287. U signaleert een niet bestaand probleem. U bent een clown.

gravatar

Beste pr-vstngsmngr van Apax®,

Zoals wij direct na uw reactie van >>4 al hebben aangekondigd, hebben wij ernstig kritiek op uw reactie van >>4.

U haalde “van” en “tot” door elkaar. Dat levert uw bedrijf met stip een nominatie op voor de Zwaargeoxideerde Kroontjespen!

Theun®
Voorzitter Vereniging Tegen Taalverkrachting®
q.q. groepslid van de VTK®

Apax and Ass Bankers® is a legal trademark of Apax and Ass Bankers®, legal tieves.

Reageer
gravatar

Weledelaangedane heer drs Paulussen,

Gezien jouw bericht hebben wij besloten, dat jij niet past in onze cultuur. Wij bieden jou daarom dezelfde excellente mogelijkheid aan om daaruit te ontsnappen als wij boden aan jouw familieleden.

Helaas kost het afscheid ons drie miljoen, die wij jou kunnen voorschieten met een lening met slecht vijftien procent rente. Helaas is jouw verenigingskapitaal opgegaan aan de promotieactiviteiten die wij niet voor u hebben verricht.

Theun®, VTK® and Apax and Ass Bankers® are legal trademarks of Apax and Ass Bankers®, legal thieves.

gravatar

Geachte Apax.
Zoals eerder aangekondigd is door de NNMa een onderzoek gestart naar uw pogingen om een mogelijke monopoliepositie te verwerven middels de overname van de voltallige famillies Theunissen en Paulussen. U heeft een verbod gekregen om de bestaande contracten nog langer te laten gelden gedurende dit onderzoek. Helaas heeft de NNMa moeten constateren dat u hierin in gebreke blijft. Derhalve hebben wij besloten om u te beboeten. De boete bedraagd het zelfde bedrag wat u per in onmin geraakt familielid probeert aan te smeren, namelijk 3 miljoen euro. Aangezien de familie Theunissen uit 121 leden bestaan en de familie Paulussen uit 481 leden komt het volledige boetebedrag uit op 1 miljard en 806 miljoen euro. U dient dit bedrag ter stond te over te boeken. Voor elke dag dat u voorts in gebreke blijft zal het boete bedrag verdubbelt worden.

gravatar

Geweldig die mooie foto en het aanstippen van een groot probleem. Vrijwel alle commentaren maken deze kwestie nog fraaier dan hij was. Dat niemand in de war raakt is ook al zo bijzonder. Het bewijst maar weer eens, dat het gemiddelde IQ van de redactie, de onderzoeksjournalisten en de commentatoren, dat van Mart Smeets bijvoorbeeld kwadratisch overtreft. Dat is een goede zaak.

Reageer
gravatar

Naast verstand is ook gevoel van belang. Als gevoelsmens kan ik goed invoelen dat Mart Smeets zich toch op een andere dimensie bevindt dan de gemiddelde (mannelijke) Nederlander. Misschien is hij enigszins zwakbegaafd maar aan de andere kant kan een zekere leepheid of boerenslimheid hem niet ontzegd worden. Met uitsluitend een hoger IQ gaat de concurrentie het niet redden vermoed ik. Zeker niet als het gaat om het veroveren van de vrouwelijke medemens. Maar goed, ik geef toe dat het oorspronkelijke probleem hiermee enigszins op de achtergrond raakt, alhoewel de lezer er een aantrekkelijker probleem bij krijgt. Dat probleem kan kort worden samengevat als “overleeft Nederland het post-Smeets tijdperk ?

gravatar

Hoegaarden witbier met 0% alcohol is overigens best te zuipen. Dat moeten die buckler jongens maar eens proberen na te doen. Is die Grol soms een tukker of is dit de voorzitter van de homovakbond. Ik snap er niks meer van. Dat pyamasjorren is toch vooral iets als klootschieten of carbidschieten ?

Reageer
gravatar

Vera Ming, zo ga je niet om met een bedrijf waarin ook ons geld zit. Je vliegt er dus uit, nadat wij jouw geld hebben ingepikt en jou met een enorme en dure lening hebben opgezadeld.

Apex and Ass Bankers© is a legal trade mark of Apex and Ass Bankers©, legal thieves.

gravatar

Ach joh, er komt toch geen BRAND van? Gun Henk zijn brons. Staat toch mooi op zijn PALMares. Hij was net niet in staat om als een DUVELtje uit een doosje te komen.

Reageer
gravatar

Opa je maakt het te bont in reactie >>8. Jouw commentaar is voor ons fatsoenlijke roversbedrijf toch echt niet de reclame, zoals we hebben afgesproken. Als je nou ergens een miljardje of zo aan pingping achterover had gedrukt, maar do-ping, ajakkes! Dat kan echt niet.

Je vliegt de laan uit samen met jouw lelijke wijf. Jullie gaan Viesman, Plientje, “ome” Paul en “tante” Paulien achterna.

Even rekenen. Ik heb jullie spaarcenten als bonus aan mijzelf uitgekeerd en de rest is door de raad van bestuur opgezopen; jullie afbetaalde huis hebben wij met het meubilair verpatst en jullie auto is in de prak gereden. Dat wordt dus voor jullie een lening van vijftien miljoen tegen vijftien procent, elke week aan ons te voldoen.

Reageer
gravatar

Dacht ik nu dat sluikreclame alleen geldt voor Bavariameisjes met korte oranjejurken, blijkt die nu ook op te gaan voor Grolmannen met blonde schuimkoppen!

Reageer
gravatar

Nou, ik hoor hem hier anders voor de eerste keer fris van de lever, ik zit niet op vage forums waar je het zuur van krijgt
.
En ik drink die paardepis ook niet, dat doe je mensen toch niet aan: zal je net een medalje gewonnen hebben, moet je zo’n bak maagbezwaar binnenwerken.
Geen wonder dat Marianne niks klaarmaakte in de tijdrit.

gravatar

Niet te kort door de bocht Joop; er zijn immers nog “De Vrienden van Amstel”. In 2016 worden ingeschreven voor deelname de dubbelacht van Warsteiner, de skiff van Dortmunder, de vier mét stuurman van Stella Artois. Ijs en weder dienende is ook TH Delft in 2016 klaar met de nieuwe semisubmerged kunststofboten type Koersk, die half afgezonken een grotere vaarsnelheid hebben dan de gemiddelde Amerikaanse atoomonderzeëer. Nederland komt dan in de roeisector goudomrand terug van de OS.

gravatar

Hoe staat Siemens dan tegenover de sponsoring van Bosch? En wat vind Gunnink ervan dan alleen Kanis een plek in de equipe heeft? Vragen, vragen..

Reageer
gravatar

Past erop, Sjonnie.

Bosch® en Kanis® zowel als Gunnik® zijn A-merken van ons, Apax and Ass Bankers®: legal thiefs. Evenals Theun®. Wij denken onze bullebak Theun®, voorheen Paulus kleerkast met oortje van Geert W. op jou af te sturen.

gravatar

Wij zijn nog de grootveldwachter der eerste klasse Paulus vergeten te vermelden, alhoewel wij daar intern wat problemen mee hebben tot betrekking van de uitleg van de Nederlandse wetgeving.

gravatar

Als we hier aan beginnen is het einde zoek, ik haat sluik reclame
(www.pleisters.nl)

Reageer
gravatar

Teaser van De Speld. Lees binnenkort het hele verhaal in de Nieuwe Revu, in de column van ‘De Neus’.