Robin van Persie ontkent interesse Foo Fighters

Spits tast in duister over bron van geruchten

Arsenal-speler Robin van Persie is niet geïnteresseerd in de rockband Foo Fighters. Dat heeft de aanvaller van Arsenal daags voor de transferdeadline duidelijk gemaakt: “Ik ben profvoetballer, ik kan me niet overal in verdiepen. Ik heb gewoon niets met die band.”

Hoe het gerucht de wereld in is geholpen weet de sterspeler van de Engelse club niet: “Ik heb vroeger wel eens een CD van Nirvana gehoord, maar dat vond ik ook al niks. Ik begrijp dus ook niet dat mensen nu opeens denken dat ik wel interesse heb in een band waar die Dave Grohl nu in speelt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat de “Spits” in het duister tast over de bron van de geruchten is niet zo vreemd: zelfs “Metro” heeft daar de hand niet kunnen op leggen. Die primeur hield moederconcern De Telegraaf voor zichzelf: die bron is namelijk de vanuit Saudi-Arabië gesponsorde Afghaanse voetbalclub Hamas Al Fatah Al Qaeda Kunduz (“The dancing Kung Foo Fighters”) onder leiding van de bekende coach Mustapha Sheik Abu Abdal Al Alamein Al Binnen?. Deze trainer nu (opvolger van Louis van Gaal!), is op zoek naar een explosieve spits die tijdens grote clubtoernooien zoals de World Cup Toffee, de Champignons League en de Eurolottery de vonk in het Kruidvat kan gooien. Shirt co-sponsors Talibanov en IED zijn bereid de Hollandse spits met zijn ontplofbaar ego en zeer kort lontje in stelling te brengen tegen een zeer hoge transfersom. Nabestaanden worden automatisch moslim en hun eerste hadj zal door Quwait Air en Coreydon worden verzorgd (business-class). Dit soort gedegen onderzoeksjournalistiek had ten grondslag moeten liggen aan dit hoofdredactionele artikel en niet het nattevingerwerk van twee slapjanussen uit de bak van ‘journalistiek moeilijk plaatsbare Melkert-baners’ en/of vakantiewerkers. Outsider dixit.

Reageer
gravatar

Hoe harder een voetballer iets ontkent, hoe meer waarheid er achter verscholen zit. Ik vermoed dat Robin op de nieuwe CD van de Foo Fighters zal staan, het is alleen nog de vraag wat gaat hij eraan verdienen. Ik hoop minder dan ik verdien.

Reageer
gravatar

Van Persie is bij Arsenal soloïst én topscorer. En een solo-artiest zal niet snel in een team (c.q. band) gaan spelen. Kijk naar Stephen Hawking.

Reageer
gravatar

Dus eh.. Van Persie wil niet spelen met Taylor Hawkins in zijn rug als ondersteuning? Die gast wil het echt helemaal alleen in ze eentje lekker kunnen bepalen, heh…

Reageer
gravatar

Ik heb uit betrouwbare bron vernomen, dat, als Robin wat heimwee naar NL heeft, hij nog wel eens een liedje van Andre Hazes opzet.
Ze hebben beide een grote band met een middenstip.

Reageer
gravatar

Robin heeft niets met die band, ben benieuwd welke banden hij wel heeft. Binnenband, of banden met voormalige Baader-Meinhof of De Basis?

Reageer
gravatar

Dat lijkt me een enorme rijke bron te zijn, eigenlijk. Wat een goed idee van U! Meestal is het Carrotte die met zo’n idee komt.
Maar die is even opgegaan in Oranje

gravatar

Inderdaad beste Akke. Men kan niet zeggen, dat ik geen geen ideeën heb. Fijn dat u de mensen daarvan even kond doet.

gravatar

Oh ah, ik dacht even door het lezen van de kop, dat Foo Fighters interesse hadden in Van Persie om de band te versterken. Dan begrijp ik dat wel dat hij het niet doet: dat wordt backstage bankzitten.

Reageer
gravatar

Dave Grohl.. Hij bedoeld die vent die de drumpositie bij Nirvana bezette maar daar een aflopend contract had en toen een transfer maakte naar de Foo Fighters waar hij als aanvoerder op de zangpositie terecht kwam maar ook op de gitaarpositie uit de voeten kan en tussendoor nog een tijdje verhuurd is aan de Queens Of The Stone Age..

Reageer
gravatar

Het is duidelijk, dat het gerucht is verspreid door F. de Boer, die zich kennelijk baseerde op de overeenkomsten in motoriek tussen de falende spits en de muziekgroep. Ga zo door Speld, het is de laatste tijd van alles met peren terwijl dat komkommers hadden moeten zijn.

Reageer
gravatar

Het gerucht is vandaag om 16:35 uur in gloeiende haast – vanwege de doodlijn (dus met een hoofdredactioneel pistool tegen het hoofd) – de wereld in geholpen door De Speld. Dus zo’n raadsel is het niet.

Reageer
gravatar

Voor de duidelijkheid, het artikel bestaat door de haast uit toevalligheden. Van Persi stond op de sportpagina die open lag op het redactiebureau, dat muzikantengroepje was net op de radio en er gingen geruchten over de overplaatsing van de schrijver naar de huis-aan-huis-bode van Lutjebroek.

Toch wel knap gecombineerd.

gravatar

Persoonlijk vind ik het toch verdacht dat Robin van Persie er wel van op de hoogte is dat “die” Dave Grohl vroeger in Nirvana heeft gespeeld. Ik denk dat hier het laatste woord nog niet over is gezegd…

Reageer
gravatar

Helemaal snappen doe ik de grap niet, maar als klassieke perzische koning mag dat ook wel.
Eigenlijk wil ik stiekum opscheppen dat ik een verre voorvader van Robin van Persie ben, dus bij deze.

Reageer