PVV-achtige toestanden bij LPF Eindhoven

Schrikbeeld fractievoorzitter lijkt werkelijkheid te worden

De LPF Eindhoven, het allerlaatste Fortuynistische bolwerk van Nederland, dreigt uiteen te vallen. Ruzies en schokkende onthullingen zorgen voor PVV-achtige taferelen binnen de vijfkoppige fractie.

Fractievoorzitter Rudy Reker: “Dit is nu juist wat we absoluut wilden voorkomen. De afgelopen jaren hebben we gezien wat er bij de Partij voor de Vrijheid misging. Die partij viel bijna uit elkaar door interne toestanden. Al die tijd heb ik op eenheid gehamerd binnen onze fractie, maar mijn grootste nachtmerrie lijkt werkelijkheid te worden.”

De LPF Eindhoven kwam de afgelopen maanden herhaaldelijk in opspraak. Eén van de raadsleden bezocht geen enkele vergadering en bleek om belastingtechnische redenen in Tuvalu te wonen. Een ander had een wietplantage in zijn volkstuin. Een derde raakte in opspraak nadat er saillante details naar buiten kwamen over zijn verleden in de erotische branche.

Reker zette bij de LPF een intensief screeningsysteem op. Via psychologische test werden kandidaten met strafbladen, dubieuze bedrijven of een voorliefde voor urineren op oneigenlijke locaties tot nog toe succesvol geweerd. Zijn controledwang lijkt zich nu tegen hem te keren. Vorige week stapten twee raadsleden uit de partij, uit onvrede over de autoritaire leiderschapsstijl van Reker, die de bijnaam ‘Rudy Hess’ had gekregen.

Uit een peiling onder Eindhovenaren blijkt dat de LPF door de huidige onrust van vijf naar twee zetels zou dalen als er nu gemeenteraadsverkiezingen waren. Gerrit Cocu (46), uitkeringsgerechtigde uit de wijk Woensel-West: “Ik heb LPF gestemd omdat ik dacht dat het een betrouwbare, solide partij was. Juist wat Eindhoven nodig heeft. Nu blijkt het net zo’n ongeregeld zootje als die PVV.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

ALGERIJNS VOOR OOK NEDERLANDS ALLE PARTIJ EN WAAR ZIJN KANKER MAROCAN ALTIJD ALGERIJNS PECH
KIJK ALGERIJE GRENS 17 JAAR DICHT MET MAROCO
MAROCCO HUIELEN HUILEN
WIE HEEFT DIE MAROCAN GESTUURD NAAR NDERLAND ALGERIJNS AUTORITIET
NEDERLANDS MET MARROCAN ZIJN ZELF GEDACHTEN GEIRIG MENSEN ALS ZE HEBBEN NOOIT GELD GEZIEN
PVV OOK DENK ZO WEG MET BUITELANDERS DOM REACTIE
MOSLIM ALGERIJNS EN TURK ZIJ ZELF OPGEVOEDEN

Reageer
gravatar

ALGERIJNS ZEGGEN ALTIJD DAT NEDERLANDS IS VAN DRUGS HANDEL EN SEXSEUALITIE EN GEEN TOEKOMST
NEDERLANDS ZIJ DOM MENSEN
NEDERLANDS HOEVEEL BUITENLANDERS HEBBEN JULLIE OPGEVOKT EN KAPOT EN DOOD GEMAAKT

KIND VANAF 6 JAAR NIET GEZIEN
RICHI 17 JAAR DOOR AGENT DOOD GESCHOTEN
OUDER HEBBEN TOCH AANGIFT TEGGEN AGENT KANKAER NEDERLAND HOMFIEL
WAT GEBEURT NIKS
ANASS ZE HEBBEN HEEM GEVONDEN IN BOS DOOD
KIND 13 DOOR PEDOFIEL NEDERLAND ZEKKER VERKRACHT OMDAT MOSLIM ANASS
IK DEN VAAK VOOR MIJN KLIEN WAT GAAT GEBEREN
HIJ IS AL GEOPREERT 8 JAAR VADER NIET GEZIEN
VADER ALGERIJNS HOND VOOR NEDERLANDS NOG MOSLIM

Reageer
gravatar

EEN ALGERIJNS HEEFT SUCSES
IK NIET EN ANDER ALGERIJNS DIE IK KEN OOK NIET
EEN DOOD GEWONDEN THUIS
EEN 30 JAAR IN NDERLAND IS WEG IN FRANKRIJK
IK 10 JAAR OFFICIEL EN 10 JAAR MISGEHANDELD EN GEMARTELD
EN NOG KIND KWIJT VANAF 6 JAAR NIET GEZIEN
SPELER NEDERLANDS
MARTELAAR MORDINAAR NEDERLANDS
ZO ZIJN JULLIE OPGEVOED GEEN CULTUUR EN GEEN GESCHEIDENIS
IK OOK GA IK WEG NIET MEER TERUG
BLIJVEN NEDERLANDS PVV EN CDA EN VVD EN PVDA LULELN

drogredenen.nl: Kluveld, Traïdia (23/11)
http://www.drogredenen.nl/…/kluveld-traidia-2311.html – Traduire cette page
23 nov. 2009 – Karim Traïdia, de Franse socioloog en regisseur van onder meer ‘de … Daarmee een overlevingsstrategie onthullend, die hem als Algerijn en als …. De Stanford Encyclopedia of Philosophy (SEP) biedt naast de inhoud een …

Reageer
gravatar

ALGERIJNS WEER TEGGEN NEDRELANDS HOE ZIJN JULLIE
PVV NIET LULEN
ALGERIJNS MOSLIM 10 JAAR MISGEHANDELD
Karim Benammar – Pipl Directory
https://pipl.com/directory/name/Benammar/Karim/ – États-UnisKarim Benammar is geboren in Duitsland uit Algerijns/Nederlandse ouders. … (NL/AL) philosopher specialized in Thinking Techniques and the Philosophy .
Roemer: Is Rutte de premier van de rijken? Gezin thuis overvallen … Algerijnse vrouw steekt zichzelf en driejarig zoontje in brand. Schwarzenegger … Mark Todd blijft leider in Boekelo … It’s the philosophy, stupid!

Reageer
gravatar

Eindhoven, het Amsterdam-Noord van Brabant. Veel drank, weinig intelligentie.
Zou iemand, hééééél voorzichtig aan dhr. Rekers willen vertellen dat de grote kale leider ruim 10 jaar geleden, niet geheel vrijwillig (en daarmee ook het bestaansrecht van de LPF opgevend zoals in de rest van Nederland al gebleken), het tijdelijke voor het eeuwige heeft verwisseld.
Kennelijk is dat nieuws nog niet tot de Brabante binnenlanden doorgedrongen.

Reageer
gravatar

Geweldige kop en briljante gedachte: dit artikel. Nu nog de politieke duiding door expert prof. dr. Bert Bokhoven van dit alles in de Speld want zonder de richting gevende analyses van de grote professor Bokhoven dwalen wij allen in het duister.

Reageer
gravatar

Wat is dat nou fotoredactie, mijn pronte aanschijn achterwege laten! Dat pik ik niet. Zeker omgekocht door die onbetrouwbare Bokhoven, die zijn verdorven gezicht niet durft te laten zien. Het is wat moois!

Probeer het nog maar eens als je durft. Ik heb goede contacten met de hoofdredactie en de hoofddirecteur is een grote vriend van mij. Zo!

gravatar

Misschien wil prof. dr. Bert Bokhoven wel plaats nemen in uw waarheidscommissie, geachte dr. Paulus?

gravatar

Mijn broer is druk bezig met het mental coachen en het geven van warme stenen massages van en aan verschillende damesteams vanwege de Olympische Spelen. Zoiets moet op wetenschappelijk verantwoorde wijze gebeuren, zegt hij.

Voor nadere duiding suggereert hij Zwagerman te benaderen. Niet dat daar iets zinnigs uitkomt, volgens hem; maar dan weet je tenminste wat het allemaal NIET is. Dat is ook wat waard, volgens mijn broer.

gravatar

Beste Redactie,
Ik begrijp de weerstand wel van de LPF. Beter had u de spelling van 1864 kunnen volgen: ‘zoodje’.
Het betekent zo’n beetje hetzelfde in diminutief -stel- en is daardoor wat minder belastend voor een minderheidsgroepering.

Het is slechts een suggestie.

Reageer
gravatar

Ik ben blij dat De Speld eindelijk weer eens aandacht aan sport besteedt. Dat gaat de goede kant op. In dit geval kan ik bevestigen, dat ik het raadslid wiens naam u niet noemt persoonlijk ken. Ik ontmoette hem tijdens mijn fantastische verblijf in Tovalu alwaar het mijn taak was de jonge inwoners wat politieke mores bij te brengen en dat is goed gelukt. Het raadslid, wiens naam ik wel ken, ging er prat op zijn vergoeding geheel en al te verbrassen in Tovalu. Hij heeft zelfs gepoogd het eilandrijk te kopen, maar ik was hem voor. U heeft mij niet geconsulteerd en toch een waarheidsgetrouw sportartikel gepubliceerd. Hulde!

Reageer
gravatar

Tja Dr Paulus, dat zou ook nog kunnen. Ik wissel zo dikwijls van bril, dat ik mij soms wel eens vergis. Dan weet ik niet meer waar ik ben ondanks de medicijnen die ik dagelijks gebruik. Maar in dit geval ben ik er bijna 100%, zeker 99,26% van overtuigd dat ik toen onbezoldigd bondscoach (voetbal) van Tovalu was. Daarom was ik ook zo in mijn nopjes met dit sportartikel.

gravatar

Wat een grote onzin dat artikel die twee moeten eerst hun huis werk eens goed maken.
1.nl LPF heeft twee raadsleden in de eindhovense raad zitten en geen vijf
2. er is ook niemand op gestapt.sinds de laatsten verkiezingen of bedoelen de heren misschien com. leden? zo ja weer een staaltje van onkunden een com. lid is heel iets anders dan raadslid.
Dus heren misschien kunt u binnen kort op vac naar Hotel traliezicht ook leuk hoor.

Reageer
gravatar

Je moet het zo zien, beste Italo, als je de gelijkgezinde rechtse partijen TON (1), VVD (8) en CDA (6) er bij optelt, kom je toch aan een respectabel aantal van maar liefst zeventien partijen. Genoeg om om toerbeurt ongezien weg te blijven bij commissievergaderingen.

Wat ik vragen mag: Ligt Hotel Traliezicht in het zonovergoten Tuvalu? Maar vanwaar die tralies? Jij kunt er toch niet zo maar wegzwemmen met al die haaien.

gravatar

Nee Paulus, Hotel Traliezicht ligt tegenover de plaatselijke petoet.

Dan kun je genieten van de gestreept gebruinde schurkensnoetjes die daar een tijdelijk gratis verblijf hebben gekregen.

Tegen betaling mag je dan ook overrijpe meloenen er naartoe gooien.

gravatar

U mag van mij aannemen dat elk woord wat in dit artikel staat is gelogen en tevens vol onwaarheden en feiten staat. De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is een schoolvoorbeeld voor vele andere politieke partijen in dit land. Indien u aan mijn woorden twijfelt bent u van harte welkom op onze fractiekamer, om zelf te ervaren dat de LPF hier de waarheid schrijft.

Rudy Reker, fractievoorzitter

Reageer
gravatar

De onwaarheden zijn gelogen zegt u. Het staat dus vol feiten? Ben ik van De Speld niet anders gewend.
Schoolvoorbeeld, jawel nogerantoe zeg, poepoe. Van het kakschooltje?

De Waarheid, dat was een krantje van de CPN: we gaan ons toch niet te buiten aan plagiaat mag ik hopen? Door de waarheid in de fractiekamer te schrijven?

gravatar

Meneer Reker, ik ben het met u eens. De Speld denkt dat ze grappig zijn, maar met dit bericht slaan ze de plank behoorlijk mis. De satire is hier ver te zoeken.

gravatar

Ik vind het een kei-leuk artikel, want al die gewichtige lieden die zomaar de politiek in willen, vind ik maar niks.

En ach, wat is waar en niet waar ? Politici, die zijn kei-onbetrouwbaar, of ze nou van de CPN, de LPF of groen zijn.

gravatar

Ik heb in mijn leven veel onzin gehoord en gelezen, maar zoveel onwaarheden in De Speld waarin elk woord is gelogen is onbegrijpelijk.

Reageer
gravatar

Eh… Juf Paulien? Jij bent het gevolg van de middelmatige PABO’s? De uitdrukking is niet ‘begrijpelijk lezen’, maar ‘begrijpend lezen’.

Als je al adviezen geeft, weet dan eerst zelf zowel klok als klepel te duiden.

Anders zou ik zeggen: niet doen.

gravatar

Lieve Afrader, ik raad jou aan Lilians bericht beter te lezen. Dan merk je dat we het over (on)begrijpelijk hebben en niet over begrijpend. Begrepen!

Overigens is “begrijpend lezen” on-Nederlands geformuleerd door onderwijsambtenaren die zelf nooit begrijpelijk lezen hebben geleerd.
Immers “begrijpend lezen” betekent letterlijk “begrip hebben voor het (proces) lezen”.

gravatar

Tsja, dan hadden ze maar naar mijn advies moeten luisteren die ik jaren terug al aan de LPF Eindhoven heb gegeven: trek je niet op aan de landelijke politieke normen. Vaar je eigen koers. Als interne onrust goed is voor LPF Eindhoven, dan is dat automatisch goed voor de stad Eindhoven en in het bijzonder Woensel-West. Ik zou zeggen: Hou met z’n allen de ingezette persoonlijke ramkoersen vast, en laat de grotere lokale en persoonlijke krachten het werk doen. Ik voorzie een geweldige economische, filosofische, en sociale voorspoed voor regio Eindhoven.

Reageer