André Kuipers getipt als vijfde official

‘Van hierboven had ik dus perfect zicht op die handsbal’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De UEFA wil vooralsnog niet ingaan op het aanbod van Kuipers. Een woordvoerder geeft desgevraagd te kennen dat twijfel ontstond, nadat Kuipers het Nederlands elftal veel succes wenste bij de nog komende wedstrijden van het WK 2010.

Reageer
gravatar

Valt het EK niet samen met het Open Limburgs Tafeltenniskampioenschap? Ik heb nl uit betrouwbare bron vernomen dat de heer Kuipers ook daarvoor reeds gevraagd is.

Reageer
gravatar

Ik heb die André Kuipers altijd al een zwever gevonden.

Reageer
gravatar

Jaja, de alziende van daarboven voelt zich afgezonderd zeker. Waarschijnlijk te ijle lucht aldaar die hem naar z’n kale knikker stijgt: Houston, we have a problem!

Reageer
gravatar

Ik word genoemd! Jazeker, ik word genoemd! Het valt mij op dat de heer Kuipers ook wordt genoemd, terwijl hij geen professoraat heeft, en aan zijn dr-schap getwijfeld mag worden! Ik ben reeds meerdere malen benaderd voor de functie van 5e official en ben ook diverse malen genoemd voor deze functie bij VI Oranje. Ik ben daar voor vanavond uitgenodigd, maar ben dan nog bezig mijn bevindingen DL-NL door te mailen naar de UEFA. Naar aanleiding van deze bevindingen zal de UEFA de knoop doorhakken en mij officieel tot 5e official benoemen vanaf de kwartfinales.

Reageer
gravatar

Vanavond staat het voetbalstadionnnetje van San Pedro de Atacama recht onder het ruimtestation. Dus zal Kuipers geen rechtstreeks verslag kunnen doen van de voetbalwedstrijd Duitsland – Nederland. Of de wedstrijd moet worden verplaatst naar Chili om André een plezier te doen.

Reageer