Jolande Sap akkoord met uitzetting Tofik Dibi

‘Bij zo’n lenteakkoord moet je compromissen durven sluiten’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Inmiddels blijkt dit nieuws alweer volkomen achterhaald. De zoveelste hype die uitgaat als een nachtkaars. Dibi is momenteel op krachten aan het komen, naar verluid op het landgoed van zijn neef Wibi.

Reageer
gravatar

Fossiele Gaaij gevonden
Tijdens een proefboring in een prehistorische massieve steenlaag enkele honderden meters onder een cricketveld ten oosten van de stad Utecht, hebben naar duurzame energie zoekende medewerkers van ingenieursbureau “Napoleon” het fossiel van een oude Gaaij gevonden. Prehistorici spreken van een uniek en prominent exemplaar, dat wordt gekenmerkt door het haar op de tanden van deze vreemde vogel, dat door zijn bovenlip heen groeit.

Reageer
gravatar

Laatste nieuws: Dibi wordt gedoogd door Partijprominenten met Prehistorische opvattingen over Rechtstaat en democratie. Kan hij mooi met zijn moeder naar een cricketwedstrijd van Bas de Dino Fortman gaan kijken. Daar gaat het er met diens eloquente groene gehamer zó bekakt aan toe, dat menige bal vol hybris in de shit blijft plakken.

Reageer
gravatar

De lente-uitzetting van Tofik Dibi?

Dat is pure poëzie… zucht…

Reageer
gravatar

Het wordt hoog tijd dat hij wat uitzet, want een politiek zwaargewicht is hij nog bepaald niet.
Aan de andere kant, met zo’n omvang als nu kan hij wel wat makkelijker over zijn eigen schaduw stappen. Een kleine stap voor de mens zogezegd, en een grote stap voor…. ja, wie eigenlijk?

Maar goed, wat meer omvang voor Tofik is nooit weg, kan hij Jolande wat makkelijker uit de wind houden!

Reageer
gravatar

Word hier inplaats van uitzetting de intocht der gladiolen bedoeld,dus zoiets als het bloemcorso maar dan alleen met halve zolen maar om in stijl te blijven halve gladiolen?Of ligt het in de bedoeling de bezuinigingen zo te sturen dat er minder groen komt aan de linker rijbanen van de snelwegen waarop 130 gereden mag worden Dat Kunduz niet hoor!!!

Reageer
gravatar

Warempel, Ik zie een serieuze reactie op de speld. Snel in een kooitje stoppen en uitzetten. Aangezien een zoute omgeving gewenst is denk ik dat de beste plek het windmolenpark voor de kust is. Serieuze reacties! Je moet ze koesteren!! Ow en welkom op de Speld Diederikje.

Reageer
gravatar

Wat mij betreft mag Sap ook het land uit. Ze heeft Groenlinks compleet belachelijk gemaakt. Ik kan het hele groepje niet meer sirieus nemen. 0 zetels en opdoeken dat zooitje

Reageer
gravatar

Wat een goed ideetje van mevr. Sap! Het bruist van de briljante ideetjes daar, het goede idee van de stekkerdoos was van dhr. Dibi, en zo zie je maar dat men elkaar daar met de meest verassende dingen blijft veblijden! Erg goede club!

Reageer
gravatar

Te land, ter zee of in de lucht ? Graag een webcam bij de voederplaatsen, en in het slaapvertrek natuurlijk ook. Tofik Dibi mag niet uitsterven ! Kloon hem !

Reageer
gravatar

Ik wist niet dat hij op uitsterven stond. Waar wordt hij uitgezet? Ik hoop bij ons in de Waal,dan ga ik zeker af en toe kijken of ik hem zie. En graag met zo’n zendertje, dan kunnen we hem volgen.

Reageer
gravatar

Update – Het gaat om uitzending naar Afghanistan om daar het lente akkoord te promoten onder door GL opgeleide milities in de provincie Kunduz.

Reageer