Robben beschuldigd van faken schwalbes

Beckenbauer waarschuwt EK-scheidsrechters


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Komop, gun die man zijn penalty (=straf). Als ie er geen neemt, dan mist ie dat misschien… En indien goed geoefend, lijkt het me straf dat ie blijft doen alsof ie m mist.

Lalalach eens tegen het balletje dan :+>

Reageer
gravatar

Beter dit dan dat je doelpunten faked en dan net doet alsof je geblesseerd zou kunnen zijn.

Robben, komt die niet uit FIFA 2004? En daarna snel een wat rammelende vleesversie in elkaar geprutst. Plus wat is dan eigenlijk de bloedlijn van Robben. Zou het familie zijn van de Dierderick Samson? Allebei kaal, allebei klagen, allebei doen ze maar wat. Bedoel pure mats dat de penalty tegen Real Madrid erinzat.

Reageer
gravatar

Lariekul! Er schijnen al voorlopers van Robben te zijn gespot in FiFa2001. Volgens wikipedia echter stamt Robben uit 1984 toen de spelers nog als blokjes over de schermen renden.

Alle Robben op een stokkie jonges, dit hele hologram is gereed voor missen van penalty’s.

gravatar

Betrouwbare bronnen bij bayern munchen melden dat dit nieuws niet klopt. Naar het schijnt zijn Ribbery en Robben namelijk een en dezelfde persoon. Dit kwam naar buiten nadat de ene een strafschop succesvol benutte maar in de herhaling gemist werd. Er wordt een intern onderzoek geëist door Kaiser Frans B. De uitslag van dit dubbelspel wordt verwacht tijdens de EK-finale Frankrijk versus Nederland.

Reageer
gravatar

En ik ga ook net zoveel reacties plaatsen als er vlakjes op een bal zitten als dit niet direct door de redactie wordt rechtgezet

Reageer
gravatar

Het lijkt er sterk op dat er nu een hetze tegen Robben op poten wordt gezet, terwijl er erg mooie swalbe-exemplaren tussen zitten die, zelfs in de verste verte, niets met gefakte swalbes te maken hebben.bah wat een zure reacties op deze kunstvorm.

Reageer
gravatar

Attentie! Hier volgt een dierenpolitie bericht. Uit Pieterburen zijn een aantal Robben ontsnapt. Eentje is nog niet teruggekeerd, hij luistert naar de naam Swalbe. Als u hem ziet onderneem dan geen actie, maar duik met een fopduik weg.

Reageer
gravatar

Nee, Robben is NIET Bert Haanstra. Ik wil best geloven dat Robben van glas is, maar een man….. DAT klinkt mij toch wel al te onwaarschijnlijk.

gravatar

Zeg Regizeurpiet, ga jij nou een beetje zanikken over het van toepassing zijnde lidwoord, terwijl je gewoon voor lief blijft nemen dat er over dat glasaaltje gesproken wordt alsof het een man zou zijn? Wat is er mannelijk aan die brekebeen-huilebalk dan?

gravatar

Ik heb horen beweren dat Robben een levensgezellin heeft. Zij zouden voor elkaar gevallen zijn (of althans hebben gedaan alsof) toen hij in een denkbeeldig café aan haar vroeg: “Kom jij hier wel faker?”

Reageer
gravatar

Nee hoor, Marg00tje is gewoon de allerliefste Madurodamburger.
De burgemeesterin heet Djoeke Siemssen. Ze is de jongste (17) drager van dit hoge ambt in ons land.

gravatar

Jongens die kerel kan helemaal niet voetballen. Vandaar dat faken. Doet ie in het Nederlands elftal ook. Soms helpt het en dan is van Marwijk weer blij…met zo’n hotemetoot.

Reageer
gravatar

Schwalbe = Gele kaart
Schwalbe faken = 2x Geel = Rode kaart
Rood + Geel = Oranje

Reageer
gravatar

De Schwalbes zijn de schuld van de monarchie, ik heb het altijd al geweten. en dát op 1 mei. Met kater.

gravatar

Na wat rond vragen, meldde een ornithologische balletjetrapper mij, dat “ein Schwalbe” een Duitse vogel is uit de reeks zangvogels. “Een schwalbe” staat daarentegen voor een fopduik, een soort van overtreding bij de balschopsport.

Als ik het goed begrijp, maakt de heer Robben weleens een voorgewende fopduik. Dat is dus dubbelfout. Ik neem aan, dat hij voor deze dubbelzinnige overtreding twee maal wordt beboet.

gravatar

Heeft nou niemand door dat een schwalbe al fake is (een z.g. FOPDUIK) en als je dus een schwalbe faked dan… nou ja vul maar in.

Reageer
gravatar

OK, ik vul in Wouter:
…….. ben je wel héél ergens anders mee bezig dan met voerballen. Zo erg is het al geworden.

gravatar

Ik snap je punt niet. Een Barbie is ook geen echt mens. Toch worden er in China fake-Barbies gemaakt. En dan begin ik nog niet eens over NAMAAK fopspenen, die gevuld met snoep op kermissen worden verkocht voor de schandelijke prijs van 3 euro 50. Nee, laat ik daar niet over beginnen.

gravatar

Naar verluidt is Robben een Meister-faker. Zo schijnt hij te play-backen bij het juichen na een doelpunt. En ook wanneer hij op de neus wordt gestompt, speelt hij een ringtone met luidkeels ‘Auw!’ af – aldus een teamgenoot die niet gebeld wil worden.

Reageer
gravatar

Ja, stel je voor dat je geblesseerd raakt bij de het maken van de Schwalbe. Kun je het beter faken.

Reageer