Gemeenteraad Enschede akkoord met nieuwe ramp

‘Aanvraag skateclub ‘The Flying Tukkers’ eindelijk gehonoreerd’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik leef mee met de overlevenden van de vorige ramp. Is die nieuwe ramp trouwes gepland in voormalig vuurwerkgebied? Van al die afvallige scherven valt misschien wel een spannend geval samen te stelen!

Reageer
gravatar

+ waarschijnluk ook goed voor het toerisme, om Enschede na het wegveegwerk der bommen weer eens wel op de kaart te plaatsen. Helmop!

gravatar

Ik was even bang voor een nieuwe vuurwerk-ramp (spreek uit: remp), maar het gaat gelukkig om een skate-ramp (spreek uit: skeet ramp).

Reageer
gravatar

Drinking Tukkers was een betere benaming geweest. Met Tukkers is het beter om een biertje te drinken. Flying moet je niet aan ze overlaten.

Reageer
gravatar

Goed verhaal, lekker kort ook!
Het tegenovergestelde is meestal het geval. Aangezien het de jeugd een plek geeft waar zij kunnen sporten.

gravatar

Geachte heer of mevrouw Maarten,

Naar alle waarschijnlijkheid bezoekt u de website speld.nl regelmatig en begrijpt u de inhoud en de bedoeling van de artikelen volledig.

Ik heb aangenomen dat De Speld hier een woordspeling maakte met het woord ramp. Zo is er ramp, als in catastrofe, en een ramp, als in een helling voor skaters.

Dit kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn geweest van een satirische nieuwswebsite als De Speld.

Het spijt mij dan ook verschrikkelijk dat ik dit bericht heb geplaatst. Rampen hebben namelijk helemaal geen vernietigend effect op wijken. Zo ook niet in Enschede.