Staphorster familie weigert virusscanner

‘Als we een virus, een trojan of een worm krijgen dan is dat Gods wil’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zulk een virusscanners zijn bedoeld om virussen op te sporen om ze vervolgens te doden. Virussen zijn echter levende, wellicht bezielde organismen. Geen stukken hout die als brandhout in de openhaard geworpen kunnen worden. Hulde aan de Staphorster familie die zulk een vreselijke scanners gelijk stelt aan de breinaald waarmee de foetus in de moederschoot verwordt tot een rode vlek in het toilet.

Reageer
gravatar

gelieve op de dag des heren zondag geen reactie te plaatsen. Deze dag is voor ons de dag om onze zwarte kousen aan te trekken en samen met onze gerokte dames naar de kerk te gaan. Degene die toch op zondag reageren zijn bezield met de duivel en dienen met een virus de pest te krijgen. Helaas voor ons hebben zij meestal wel een virusscanner en er zodoende geen last van. De zwarte kouzen aanhangers echter wel. Zo hebben we gelijk voor een deel het probleem van de stiekume zwartekouzen broeders en zusters aangepakt.

Reageer
gravatar

Het is toch niet te geloven, wat een achterlijk volk is het toch!
Een jaar of wat geleden heb Ik de computer laten uitvinden, heb daar ook nog een virusscanner voor laten maken en wat denken ze, dat Ik hem anders 4000 jaar geleden wel had geschapen. Hallooooo, de tijd gaat door en met tijd komen nieuwe inzichten, zelfs voor Mij!

Reageer
gravatar

De klassiek virussen van de soorten EXE, COM, Bootsector, Macro, Trojan, Worm, Tijdbom en Kaasschaaf zijn inmiddels resistent voor klassieke middelen als McAfee en Norton.

Ook moderne antivirusmiddelen staan steeds vaker machteloos, zodat bidden op de duur het enige is dat overblijft. Het helpt geen zier, maar daarmee heb je nog iets bedenktijd voordat je de hele handel dwars door het venster naar buiten flikkert.

Reageer
gravatar

Je kunt ook zeggen dat het een staaltje voorzienigheid is: men weigert zijn virus te laten scannen. Je weet maar nooit hoe dat ding uit de scan komt, en dan heb je er niets meer aan. Heel verstandig dit te weigeren: eerst garanties dat alles bij het oude blijft.

Reageer
gravatar

Terecht dat ze een vingerafdruk weigeren Hoewel dit nog niet het Merkteken van het beest uit Openbaring 13:18-18 is dit weer een stap richting.

Lees vooral ook:

Project L.U.C.I.D — Het 666 Universeel Controlesysteem van het beest.

http://www.openbaring.org/lucid.html

Reageer
gravatar

Grappige link. Minder geloofwaardig dan de Speld, maar met een zekere satirische waarde.

gravatar

Niet alleen Staphorst!
Ook antroposofen en new agers. Een computer die een virus overleeft komt daar namelijk sterker uit, regelmatig bewust besmetten van je pc is aanbevolen om het systeem van je computer te trainen.
Iedereen weet toch dat de bijwerkingen van een virusscanner veel erger zijn! Het schijnt dat je pc er autistisch van kan worden, er zit trouwens gewoon Amerikaanse commercie achter al di virusscanners.

Onthoudt het motto van de Vereniging voor Kritisch Virusscannen: Virusscannen is een keuze, Uw keuze, geen plicht. Laat u informeren over Virusscannen!

Reageer
gravatar

Nou weet ik waar al die lekkere vrouwen in zwarte nylonkousen met jarretels vandaan komen.
Staphorst is toch van de zwarte kousen kerk?
🙂

Reageer
gravatar

Denken jullie nou echt dat ik mij in Staphorst, Kootwijkerbroek of dergelijke negorijen durf te wagen ?
Ze hebben dus gelijk dat ze geen virusscanner nodig hebben, maar ik wil wel graag een SGP-ers-scanner hebben !

Reageer
gravatar

Ai, daar gaan we weer. Een virusscanner is toch zeker ook Gods wil? Tenzij de duivel virussen wil scannen. Maar dat is de omgekeerde wereld. De duivel likt toch zeker zijn vingers af bij zo’n lekker vet virusje? Ikvinutmaarmoeilijkallemaal.

Reageer
gravatar

“host traps” is anagram van Staphorst. Moet ik nog meer vertellen? De vier-russen zijn duidelijk het werk van de duivel. Geloof je het niet? Probeer dan Staphorst maar eens om te draaien: Tsrohpast Brrrr. de gedachte alleen al!

Reageer
gravatar

Hm, dus als je Staphorst omdraait is de laatste letter geen S, maar een T?

Raar. (mag ook omgedraaid worden)

gravatar

Ja en nee:

Nee in letterlijke zin: Men is pas van god los indien men de aflossing & rente van de hypotheek geheel heeft voldaan.

Ja in overdrachtelijke zin: Uw bank schrijft voor dat u een actuele virusscanner moet gebruiken voor internetbankieren. Dit niet doen is uiteraard regelrechte heiligschennis!

gravatar

Daar valt u door de mand: in Staphorst moet niemand wat van Billy Graham hebben. (Van Bill Gates echter des te meer.)

gravatar

Hoezo heeft God geen computer geschapen. Mozes liep toch zeker met twee tablets de berg af! Alleen was de opslagcapaciteit beperkt (5 geboden elk) en ook de interface was niet gebruiksvriendelijk. Het was dan wel een touch tablet, maar alleen bruikbaar met behulp van een stylus, ook wel ‘beitel’ genoemd.

gravatar

Niks stylus, God heeft die geboden er persoonlijk ingelaserd met zijn bliksem. (character set ISO_8859-8-I)

gravatar

@Hokke Kolvoort Als Heere “2-eëig” (vreemd en incorrect gebruik van de trema overigens, maar goed, u begrijpt nu wat ik bedoel) is, waarom schrijft u er dan 3?

gravatar

Heer Swalm, ziet naar de vogelen des hemels, dat zij niet zaaien, noch maaien, noch verzamelen in de schuren; en uw hemelse Vader voedt nochtans dezelve;
En dat doet hij natuurlijk niet helemaal voor niets; de godganse dag twitteren zijn vogelvriendjes de tien geboden rond opdat wij bij het laatste oordeel niet kunnen zeggen “wir haben es nicht gewusst”.

gravatar

gewusst, precies zoals monseigneur Simonis het uitsprak.
Wissen helpt niet, hooguit als je de harde schijf in het hellevuur werpt en er zelf achteraan springt.

gravatar

Precies! Wisse gaat alleen in samenhang met dood en met ondergang. Had onze koninklijke sneeuwruimer zich daarvan bijtijds rekenschap gegeven, dan was nu een aantal wachtlijsten wellicht minder lang. Die meent echter ook ‘es nicht gewußt zu haben’.

gravatar

Inderdaad heer Neuzel. Dat verhaal van die vogelen zette ik altijd in tegen managers die met lijstjes aan mijn bureau verschenen. Met de vervolgmededeling dat als de Heer de vogelen het nodige verschaft, het met die lijstjes ook wel goed zal komen.
Het stug volhouden van deze taktiek vermindert de aanloop aanzienlijk.

gravatar

Maar wat is dit nu, Heer Bøs? Van u als Rotterdammert had ik meer frisse daadkracht verwacht. Kootwijkerbroek ruimen is uiteraard prima, maar dat mag geen reden zijn om in Staphorst de zaken maar op zijn beloop te laten en Gods water over Gods akker te laten vloeien.

gravatar

Heer Henk van Mathenesse Spaland, In dit geval doet Miss Verstand zich weer eens gelden. Ik beoog slechts een volgorde aan te brengen, welke tevens van belang is. Wellicht is uw bijkomende suggestie wel heel bruikbaar: eerst ruimen wij Kootwijkerbroek, gebruik makend van het Hemelvuur. Nog voor heel Grrrrrrrrrrrrrrrstillik Nederland van die schok bekomen is laten wij Gods Water over Gods Akker lopen en verzuipen aldus Staphorst. Heb u een aardigere suggestie, dan verneem ik die volgaarne!

gravatar

Verkeerde vraag, beste Frederik, verkeerde vraag. De vraag die u zich moet stellen is: “waarom heb ik niets tegen Kootwijkerbroek?”
Daarna praten wij verder over bepaalde verschrikkingen.

gravatar

U bromt de spijker op de kop, Heer Henk! Voornoemde Marco roept meer vragen op dan hij beantwoordt. Wie is bijvoorbeeld de door hem aangesprokene die hij suggereert preventief te ruimen? En wie is Marco dan zelf? Is hij wellicht vertoornd dankzij zijn Kootwijkerbroekse afkomst?

gravatar

Ze moeten meteen dat hele gebied isoleren, grote firewall eromheen, om besmetting van de rest van de wereld te voorkomen. Ook moeten er direct controleposten worden opgezet om te voorkomen dat mensen USB sticks, laptops en dergelijke naar buiten gebracht worden.
De plaatselijke GSM masten moeten ook worden uitgeschakeld, anders is de ramp niet te overzien.

Reageer
gravatar

Inderdaad, wij zijn principieel tegen elke vorm van aborteren. Ook een worm of een virus heeft het Godgegeven recht van leven.

gravatar

Mark Rutte negeert de oproep van Bill Gates om een virusscanner te installeren om de SGP te vriend te houden. Critici zeggen dat dit het zoveelste liberale principe is dat sneuvelt.

Reageer