Diederik Samsom sluit regering met PvdA uit

‘Andere partijen geven voorkeur aan onderlinge samenwerking’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ahaha, eindelijk een heerser die niet alleen aan zelfbevredigING wenst te doen. Althans, volgens dit statement. Of het waar is? Het zal waarschijnlijk weer een lachrtje blijken!

Reageer
gravatar

Ik heb altijd gedacht dat regeren vooruitzien was, maar sinds dit kabinet met zulk kortzichtige blik ben ik het spoor bijster.

Nee, niet bijster(velt), dat is een goedkope woordgrap.Net zoals: wilder’s wat oanders? Of: geen gezeik, plas sterk! Of: Sa’mn s(t)oan wi sterk!

Reageer
gravatar

Wil Diederik dan met zichzelf regeren, als niet met de PvdA?
Wel een nieuw staatsrechtelijk fenomeen: uit de fractie stappen en een regering voor jezelf beginnen nog voordat je gekozen bent.

Zo kennen we Diederik weer: de onbekommerde jonge hond.

Reageer
gravatar

Met Diederik komt de PvdA weer in de sfeer van de Apparatsjiks, na de ruk naar rechts (met Wim Kok) nu een ruk naar links (met Diederik) en ziet: de broekriem is weer aangehaald; dus de rits kan weer omhoog. Doch hoedt u: Samson, de Filistijnen van de SP over U.

Reageer
gravatar

Beste Diederik, als je graag een coalitie sluit dan staan wij open voor onderhandelingen. Dorpsbelangen Lutjebroek sluit regeren ook uit. Met een beetje geven en nemen moet het lukken om samen niet te gaan regeren, sterker om samen niet in de kamer te komen.

Reageer
gravatar

Neuzel, als je het in Stedebroec teveel wordt dan ben je van harte welkom in ZNSTD , daar hebben we zat lokale partijen. eentje meer of minder maakt dan toch niet meer uit.

gravatar

Dank voor het aanbod, maar dat moet ik wel eerst even met Diederik en Jolanda overleggen. Als ik zo het college van B&W zie is het wel erg makkelijk om daar wethouder te worden; wij gaan uiteindelijk toch voor niet besturen.

gravatar

Een eerste reactie van minister-president
Rutte was positief: ,,Dit verhoogt de kans op een tweede gedoogconstructie met het CDA en de PVV. Dat is goed voor Nederland, want wat wij de afgelopen jaren zo zorgvuldig hebben afgebroken moet natuurlijk niet opnieuw opgebouwd worden.”

Reageer
gravatar

Laat Mark, Maxime, Geert en Kees hun sloperij afmaken.

Dan kan de PvdArbeiders met een schone lei beginnen met de wederopbouw, waarmee deze partij sinds w.o.II ruime ervaring heeft.

Uiteraard zonder Diederik, die begint voor zichzelf met Krachtdadig Ultragroen Links (KUL).

Vanzelfsprekend draait de CDA na dit kabinet wederom 180 graden CDA, zoals al sinds zijn ontstaan in 1980 gebruikelijk is.

Geert wordt burgemeester van Venlo; die plaats krijgt een gedoogstatus in de EU.

De SGP gaat zich weer onledig houden met haar kerntaken: discriminatie van vrouwen en homoseksuelen.

gravatar

Wij, als vertegenwoordigers van “De Tegenpartij” moeten constateren dat uw informatie over de PvdA niet geheel courant meer is. Was de afkorting bij het opzetten van deze partij de afkorting PvdA inderdaad de Partij Van De Arbeid(ers), in de jaren 80 zijn zij een andere weg gegaan en hebben zij intern de naam van de partij veranderd in Partij Van De Aandeelhouders. Deze informatie is hoogst geheim en slechts heel moeilijk te achterhalen, maar niet voor “De Tegenpartij”, wij hebben met medewerking van het Simplistisch Verbond deze informatie weten te achterhalen.
Namens “De Tegenpartij” DE partij die stront kan scheppen!

gravatar

Hoi Geert. Leuk dat je er bij bent. Heb je nog meer plek vrij.

gravatar

Geert, ben jij vanwege het behoud van jouw politieke macht gestopt met het zaaien van angst en haat voor moslims? Hoef ik mij als moslima niet langer bang te zijn? Kan ik mij voortaan zonder gevaar in het openbaar vertonen?

Vertel mij dat het waar is, want dan kan ik mijn identiteit tonen. Dan kan ik eindelijk mijn boerka afwerpen.