Argibald: Antislip

Voor meer: www.argibald.nl


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb het even nagerekend en alle redelijke aannames betreft valhoogte en reactiesnelheid leiden tot de conclusie dat de man uitglijdt met voorbedachte rade. Hierdoor ben ik van mening dat deze strip aanmerkelijk minder grappig is dan ik aanvankelijk dacht.

Reageer
gravatar

Of juist wel … want hij had de humor al ingezien voordat ‘ie besloot te gaan vallen 😉

gravatar

Of juist wel … want hij had de humor al ingezien voordat ‘ie besloot te gaan vallen 😉

gravatar

Beste ballenjongen, als iemand uitglijdt over een bananenschil dan valt die persoon op de bananenschil. Die persóón is dus opvallend. De schil blijft gewoon liggen. Wachtend op het volgende slachtoffer waarover de schil zich op voorhand al kapot lacht. Toch? Of zie ik het verkeerd?

gravatar

Ja joh, ik had ‘m snel in de gaten, maar je kunt dus op Speld niks meer corrigeren, verwijderen en op de juist plek weer nieuw opvoeren etc. etc.

Dat schijnt allemaal een 1-april grap van een software-beitelaar te zijn uit de tijd dat het zeven-en-een-halftallig stelsel nog moest worden uitgevonden, maar dat stuk kun je overslaan omdat Aristoteles toen toch nog niet over de Arabische bananenliga van Argibald was uitgegleden …

gravatar

Welke Mark bedoeld U? De Duitse Mark of onze geniale Mark Rutten?De eerste kan nog terug komen de tweede niet.

gravatar

Och, excuus. Mijn menselijkheid is bewezen doordat ik eenm typfout maakte. De Duitse Mark heeft nooit gelachen, die is serieus. Net als de gulden trouwens …

gravatar

Ja, nog wel….wacht maar tot ie op zijn koppie terecht komt. Dan is het niet meer zo leuk….Maar wie gooit daar nu een bananenschil neer….?

Reageer