Ergonoom niet te spreken over houding Richard de Mos

“Die man verpest zijn hele rug op deze manier”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Inderdaad, dat was ook mijn observatie.
Het ontbreken van een ruggegraat doet rare dingen met je houding, daar hoef je niet voor doorgeleerd te hebben.
Het blijkt dat er in politiek Den Haag erg veel van dat soort houdingsloze figuren rondlopen.

gravatar

Hah, Verhagen zegt last te hebben van een nek-hernia.
Dat moet ook wel: met zoveel vijanden ben je constant bezig je hoofd minstens 180 graden te draaien.

Beroepsrisico of beroepsdeformatie? Of gewoon een dwingende toelatingseis?

gravatar

kunnen ze niet beter ipv een meldpunt van over polen enzo, een meldpunt maken voor politici met een slechte houding?

gravatar

Natuurlijk hebben ze ruggen, die verdienen ze op dat pluche waarop ze zitten. Maar het ontbreekt natuurlijk wel aan de grijze massa bovenin de koppen.

gravatar

Volgens mij is die houding van mijnheer de Mos ook niet goed voor zijn prostaat. Maar ja, ik ben geen medici, dus zeker weet ik het niet.

Reageer
gravatar

Eeh, wat wij wel zijn? Nou wij, ik ben van mening dat de heer de Mos zijn prostaat lelijk in de knel zit. Maar ben niet zeker daarvan.

gravatar

en dat terwijl hij toch geen moeite heeft met zeiken of het nu met een lange ij is .

gravatar

Wij moeten eens ophouden zo af te geven op De Mos. Met hem als trainer is Ajax toch tweemaal landskampioen geworden en heeft de club de beker gewonnen. Met KV Mechelen heeft hij zelfs zowel de landstitel als de beker, de Europacup II en de Supercup gewonnen. Ook voor Anderlecht wist hij de titel binnen te slepen.

Reageer
gravatar

Dat is een andere De Mos. De door jou aangehaalde de Mos dient onverwijld gekielhaald te worden, waarna hij mag watertrappelen in de Schelde, gekleed in een betonnen bikini! Alleen al het twee maal kampioen worden met dat ajakkes is helemaal fout. Dat hij vervolgens ook nog kans zag Sparta smadelijk te laten degraderen is echter van een onvergeeflijkheid die nimmer te overkomen valt.

gravatar

Toch denk ik dat de houding van de fotograaf ook niet geheel juist is. Vanuit professioneel oogpunt bekeken, mis ik direct de correcte verhoudingen binnen de driehoekscompositie. Westerlingen bekijken een foto vanuit de linkerbovenhoek, waardoor ik in dit geval de keuze van de fotograaf uitstekend vind om het hoofd van de Mos daar weg te laten. Wat dat betreft: een puike centralisatie!

Reageer
gravatar

Flauw hoor! Het is ook nooit goed wat deze man doet. De Mos is een van de meest visionaire politici die ons land kent. Een groot redenaar. Een leider die ons de weg wijst en ons aan het handje meevoert naar een betere toekomst. Ook nog eens iemand die zichzelf en zijn rug niet spaart.
Lof en eer voor Richard de Mos!

Reageer
gravatar

Waarde Nozel, u vergist zich. Mijn naam is VVilders, geen De Mos. En de foto bij het artikel hoort ook niet bij mij, het zijn allemaal bewijzen hoe de pers samenspant om mij, mijn partij en mijn maatschappelijke discussie de mond te snoeren.

Maar ik verzeker u: bij de zeer aanstaande verkiezingen kan de pers niet meer om ons heen, dan zal duidelijk worden welke slapjanussen de regering tot heden hebben gevormd, ja dan zal duidelijk worden wie ècht de rug weet recht te houden!

U hoort van ons!

gravatar

Kijk nu eens even naar het gezicht van de man! Een totaal verpeste rug past juist uitstekend bij zijn hoofd. Dat de man zich daar volledig van bewust is mag ook worden geconcludeerd uit de keuze voor zijn stropas. Of dacht u werkelijk dat dat gewoon ‘toevallig’ zo’n foute keuze was?

Reageer