VVD wil permanente zetel in VN-veiligheidsraad

‘Besluiten daar kunnen rechtstreekse invloed hebben op interne partijaangelegenheden.’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat lijkt mij een prima plan, zolang die zetel er niet voor zorgt dat de zitter net zo’n houding moet aannemen als Richard de Mos.

Reageer
gravatar

U bedoelt natuurlijk dat De Speld een verademing is in het landschap der media; onafhankelijk en vol verstandige mensen die verstandige dingen beweren, voortkomende uit grote expertise betreffende de problematiek en aanpalende thematiek.

Dan moge het duidelijk zijn dat uw oproep om, quote, “eens te neuzen op fora van onafhankelijke linkse media”, de kwalificatie ‘volkomen overbodig’ verdient, welke slechts leidt tot tijdverspilling en kwade sappen.
Hetgeen natuurlijk ook geldt voor de rechterkant van de pagina.
Zo zijn wij hier bij De Speld dan ook weer.

gravatar

Kijk, dat is nou de real spirit, echt VVD-pragmatisme. China heeft al een bod gedaan, het wachten is nu op de eerst-volgende olieprijsstijging en dan komt de Opec met een concurrerend bod, dus een sigaar uit eigen doos.

gravatar

Aardrijkskundige: Dat mag zo zijn vanuit paternalistisch Bosatlas-standpunt, kijken we echter met André Kuyper van 400 kilometer boven de Stille Oceaan, dan liggen China en Rusland (Azië als geheel) links en Amerika en Europa daarentegen rechts. Globalistisch gezien is nu zo’n beetje de hele wereld rechts, alleen Castro en Chavez niet.

Reageer
gravatar

Als buitenkerkelijk ideoloog trof mij de bijdrage (op 1.) van Serafijn Lampion; succesvol verkoper van stofzuigers en vriend van Kuifje. Met fractieleider Blok als boegbeeld én exponent van het Vrije Marktgeloof. Hiu vertoont de ware burgerlijk/liberale spirit; onafhankelijk van centrale sturing, maar volgzaam aan de Grote Beginselen: Selectieve Vrijheid, Maatschappelijke Ongelijkheid en Proletarisch Bloederschap zoals ooit uitgedacht en onvermoeibaar uitgedragen door de grootste Liberale Denker en Orator ná Thorbecke: Hans Wiegel.

Reageer
gravatar

De afdeling Wassenaar heeft zich ook voor een zetel gemeld, zo nodig een extra zetel mocht het hoofdbestuur deze afdeling onverhoopt niet als de ultieme representant van de partij willen aanmerken.

Reageer
gravatar

Wellicht kan de VVD er dan ook voor zorgen dat er op de Speld gereageerd kan worden op het prachtige rijksvoorlichtingsfilmpje: “plassen in de gracht?”

Reageer