Peiling De Hond: ‘WK-finale vandaag zou met 4-3 verloren gaan’

Populariteit ‘scoren uit veldsituaties’ op laagste peil sinds 2006


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

FIFA, de grote concurrent van Maurice de Hond, heeft met behulp van zo’n rechterbovenkant-opinieonderzoek op haar webstek, zoals de Speld er ook een heeft, gepeild dat de Nationale Schwalbemannschaft plus Hangbankknaben van onze oosterburen in populariteit nu eerste staat. Ons eigen onderuitschopelftal plus hangjongeren op de bank staat nu nog tweede. Die plaats wordt echter bedreigd door godseigenhandploeg plus banco fastidioso meninos.

Reageer
gravatar

Nee Paulus, je hebt het mis. De eerste plaats wordt ingenomen door het bij elkaar geharkte spul aan onechte kinderen van Franco & consorten (Los maricones y hijos das putas.) De twwede plek is inmiddels door de niet zo heel erg wijzen uit het van Sauerkraut und Schweinbrat vergeven Oosten. Onze Nationale ettertjes in korte broek zijn tot derderangs gedegradeerd. Dat is mede te danken aan de onbetamelijke kledingleverancier. Deze heeft het gewaagd een nieuwe wedstrijdkledinglijn te presenteren, waarin de uitwedstrijden gespeeld zulleiet geheel toevallig zal met name het amorfe logo van de leverancier opzichtig opvallen. Alleen al op basis daarvan verdienen de jochies degradatie. Om het geheel extra te benadrukken zal wellicht ‘El Mano de Dios’ alsnog afgehakt worden, waardoor reeds na vierendertig jaar het WK van 1978 in Nederlands voordeel beslist zal blijken. (Onnodig te vermelden dat dat gebeurde ZONDER dat zelfbenoemd orakel JC, die niet mocht van zijn vrouw)

gravatar

Jammer! Maar wel meer goals dus toch een puntje voor de Maurice van mijn.

Reageer
gravatar

Allemaal goed en wel, maar die andere peiling dan? Maurice wist onomstotelijk te bewijzen dat, indien de WK finale niet vandaag maar nu juist op 7 juli 1974 gespeeld zou zijn, wij overtuigend met 2-1 zouden hebben gewonnen van de Duitsers. En ook Maurice maakt wel eens een foutje; hij geeft op zijn blog toe dat zijn peiling omtrent de overwinning van de Duitsers op ons in de meidagen van 1945 achteraf foutief was en beruste op een niet-representatieve groep Nederlanders; namelijk de NSB’ers. Kan gebeuren. Met Napoleon zat ‘ie er steekhoedsgewijs overigens nog geen centimeter naast.

Reageer
gravatar

Maar waarom komt die man altijd met peilingen als er geen finale is ? Daar snap ik niets van. Hetzelfde doet hij bij geen verkiezingen. Tja, zo kom je je tijd wel door. Geen aandacht meer aan besteden, zou ik zeggen.

Reageer
gravatar

Tja, Cuba zal zich niet zomaar weer een finale door de neus laten boren. Bovendien zouden wij waarschijnlijk niet de mazzel hebben, dat de regen het begin van de wedstrijd opnieuw uren zal uitstellen.

Reageer
gravatar

Dat kikkers kwaken, kun je ze niet euvel duiden. Het is ook niet niks hoor, zo met zn allen in een kruiwagen.
Maar een knol die de edele honkbalsport ontkent is echt te dom om te dansen! De wedstrijdbal is immers gevuld met paardenhaar. Het aantal ballen dat per wedstrijd gebruikt wordt maakt minstens anderhalve manege kaal!

gravatar

Dat ligt eraan waar er gespeeld wordt. Als het een beetje in de buurt is, krijgen we wel een fatsoenlijk team op de been voor het eind van de dag…

‘t is toch veel geregel zo op het laatste moment.

Reageer
gravatar

Wie neemt de onpartijdige opiniepeilingen van De Hond onder vierduizend respondenten, die met zorg uit twintigduizend willekeurige bezoekers aan zijn webstek zijn gekozen, nog serieus.

Twee weken geleden had Whitney Houston slechts een stem, zij het krakend door gebruik van drugs, alcohol en rock ‘n roll. Wat een grote fout, zaterdag kreeg ze zelfs de meeste stemmen!

De verkeerde uitkomst van de opiniepeiling over de Elfstedentocht, toen de nummer één, was ook al het gevolg van een onverantwoorde keuze van respondenten.

Reageer
gravatar

Mijn nichtje Rocks stelt een tijdelijk verbod voor op Whitney en Houston. Ik wil daar Elvis aan toevoegen. En Maurice heeft altijd gelijk, vooral bij verkiezingen.
4 – 3 is inderdaad 1, een positief resultaat, maar dat is bij de dokter juist niet zo. 1 + 1 kan weer 3 zijn, en dat is juist weer positief.

gravatar

Ach, ons nationale korfbalteam kan natuurlijk niet altijd wereldkampioen worden. Leuk voor de Belgen, zou ik zeggen!

Reageer