Bond tegen het Vloeken komt met kledingadvies

‘Oranje muts boven een gele sjaal kan echt niet’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ach gut, het is zo weinig interessant, dat het helemaal snip en sneu wordt, dat er geen aandacht wordt besteed aan het volstrekt oninteressante.
Jaloers op Kootwijkerbroek?

gravatar

Juist omdat ik niet meer dagelijks participeer in de puntige discussies van De Speld, merk ik verschuivingen: Bus S. neemt wat (gif?)gas terug jegens de Paulus-congregatie; de axis Bus- Jeettje wordt hechter, Van Mathenesse Spaland etc. sluit zich aan bij de Rijnmondfederatie en allengs vormt zich een zwaartepunt waarbij de rest er voor spek en bonen “bijhangt”. In vrede’s naam is dit gunstig, maar voor de dialectische ontwikkeling van dit medium is het de hond in de pot. Terzake van het vloeken nog dit: De Unie van Oosterse vechtsporten heeft vooraf discussies over de kleuren van hun banden taboe verklaard; men is bereid dit embargo met hand en tand te verdedigen. Kleurrijke clubs als Oranje Boven, EO’s Blauw Bloed, Hells Angels, Satudarah en de Platte landsvrouwenbond hebben zich solidair verklaard. Hoedt U

Reageer
gravatar

BOMverdomme! Gopper zeg en maar zeiken over een hoedje op het toetje maar ondertussen het onderdrukken van anderen gewoon goedvinden (jeweetwel de zogenaamde rechtsstaat en allerlei religies). KEIHARDE KLITORIS!! Mag ook al niet? Kwestie van goed hersenspoelen, opvoeden heet dat tegenwoordig.

Maar goed dat hoedje is dat voor de veiligheid ofzo?

Neen alle geilheiligheid op een potvis, zonder die sjawl en met een laag uitgesneden deco zullen er waarschijnlijk minder klachten komen.

Reageer
gravatar

Hetmoet wel kloppen,dat jullie, paarden uitermate smaakvol zijn. Je zegt het nu zelf. De paardenslager prees daarmee ook altijd zijn waren aan.

gravatar

Zie jij het verschil niet tussen smaakvol en smakelijk? Een paardenbiefstuk is niet smakelijk, maar puur kannibalisme.

Jarenlang hebben wij paarden als voorlopers van de diligence spandiensten verleend aan jouw voorvaderen, en dan kom jij uit “dankbaarheid” met wreedheden jegens ons.

Ondankbaar rund!

gravatar

Inderdaad.een goed doorregen paardenbiefstukje is niet te versmaden. Een oude traditie: de Mongolen, paardrijders bij uitstek, aten ook hun paarden op.
Het enige nadeel is dat die beesten iets te groot zijn om fatsoenlijk aan een spit te rijgen.

gravatar

Het klopt: paarden, dat is vooral verleden tijd, zowel waar het vervoer betreft, als ook van het werkwoord paren. Ik ben meer van de tegenwoordige tijd.

gravatar

Eigenlijk houd ik niet van al dat soort geheime genootschappen die overal maar tegen zijn.
Er is al zo weinig opbouwends in dit land.
Eens kijken bij welk meldpunt ik terecht kan.

Reageer
gravatar

Bøs Showfør, bemoei jij je er niet even tegen aan, wil je, stuk rassenhater. Ik mocht vanmorgen niet in jouw bus. Kan ik er wat aandoen dat mijn voorvaders zo eigenwijs waren om op vier ledematen te blijven lopen. Maar ik heb jou wel mooi gemeld aan het meldpunt van de caviapolitie.

gravatar

FANTASTISCH! De caviapolitie, is dat meteen ook de smaakpolitie voor cavia’s? (Op negenjarige leeftijd hield ik een spreekbeurt over cavia’s. “Het Guinese biggetje, zoals de cavia ook wel heet, wordt in Peru gehouden in de keuken. Zij eten het groenafval en worden zelf door de mensen gegeten.”

gravatar

Hoe kom je erbij, dat zwart bij geen enkele andere kleur kan vloeken? Het kan bijvoorbeeld heel goedvloeken bij wit en oranje, in een zin als: “Waar komen die Godvergetemese zwarte teringvlekken in mijn wit met oranje hemmetje vandaan?!”

gravatar

Zwart kan bijv. ook vloeken bij blauw: “Wil ik in het donker mijn blauwe skken pakken, blijk ik vanmiddag al de hele gotvergeten pleurisdag met teringzwarte sokken aan rond te lopen!”
Wil je nog zwart bij andere kleuren gevloekt hebben?

gravatar

De combinatie oranje/geel zou us Beppe yn Kimswert wel goed staan, denk ik.
“Hup Beppe!! Al 144 stemmen. Je kunt nog winnen!”

Reageer
gravatar

Laten we daar nog wat aan toevoegen:

Witte sportsokken onder een net pak.

Sandalen (maakt niet uit in combinatie met welke kleding).

Reageer
gravatar

“Slechts op de tennisbaan draagt een heer witte sokken.” aldus placht wijlen mijn ex-schoonvader het uit te drukken. De man had gelijk.
Wat pakken betreft: daarvan kom ik er tegenwoordig echt heel erg veel te veel tegen. Zo ontzettend veel te veel, dat ik er een campagne tegen zou willen starten: De pakkans moet OMLAAG!

gravatar

Moet het niet “Bont” tegen het vloeken zijn?

Reageer