‘Gordon woedend over excuses Verlinde aan Joling’

Goedlachse Topper eist excuses van Van der Vorst

Volgens Shownieuws van SBS6 heeft Peter van der Vorst in RTL Boulevard gezegd dat Gordon boos is over de excuses die Albert Verlinde onlangs op Radio538 aangeboden zou hebben aan Gerard Joling. Gordon is nu zo woedend dat hij niet meer samen met Verlinde in één programma zou willen verschijnen.

Shownieuws-presentator Evert Santegoeds probeerde het schokkende nieuws meteen te duiden. “Je moet dit niet zien als een losstaand incident. Gordon had zelf al eens zijn excuses aangeboden aan Peter van der Vorst en toen werd Joling juist kwaad. Dat nieuws werd naar buiten gebracht door Verlinde, hetgeen hem uiteindelijk weer noopte tot het maken van excuses aan het adres van Van der Vorst, die het aanvaarden van de excuses niet naar buiten had willen brengen. Uiteindelijk liep het met een sisser af, maar nu Gordon woedend is, kan het wel eens menens zijn.”

Gordon heeft via Twitter overigens ontkend woedend te zijn op Verlinde. “Die Van der Vorst moet zijn muil eens houden! Ik ben helemaal niet woedend. Ja op Peter nu, die bemoeial. Ik eis excuses van hem!” liet de sympathieke zanger/presentator weten via het microblog.

Inmiddels heeft ook Verlinde een verklaring op zijn website gezet. Hij meldt daarin nooit excuses te hebben gemaakt aan Joling, terwijl die juist naar buiten heeft gebracht de excuses van Van de Vorst te hebben geaccepteerd. “Peter en Geer kunnen gewoon weer door één deur,” aldus een zegsman van de artiest uit Schagen.

De Wereld Draait Door zal morgen geheel in het teken van de kwestie staan. Matthijs van Nieuwkerk hoopt dat Van der Vorst en Gordon aanschuiven. “Maar anders vraag ik gewoon aan Prem, Joost Zwagerman, Jan Mulder en een mediagenieke econoom of we rustig kunnen gaan slapen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Geachte dames en heren, alles goed en wel, maar zouden we dit item niet beter kunnen afsluiten? Uit het buitenland bereiken mij onophoudelijk berichten (uit betrouwbare bron) dat de publieke aandacht in Nederland overwegend zou zijn gericht op de homosexuele minderheid, zodanig dat men zich daar afvraagt of Nederland in meerderheid nog wel hetero is. Met een Finanzminister (zeker) en een jeune Premier (wellicht) als “lid van de club” loopt dit Koninkrijk het risico een lagere triple A hetero-rating te krijgen; Standard & Poor’s heeft de vinger al bij de rode knop, Moody’s en Fitch beraden zich nog. Dat zou Chinese investeerders in onze volop draaiende bezuinigingsindustrie kunnen afschrikken. M.a.w.; mag het geflikker nu even afgelopen zijn?

Reageer
gravatar

Overzien wij het slagveld dat RTL-Boulevard ons biedt: Evert Santegoeds, Peter van de Vorst, Gerard Joling, Gordon X, Albert Verlinde en dan die gezellige dikkerd van een blauwbloedzuiger, zijn naam ontschoot mij even, en zeg mij, wie is de hetero in dit ensemble van Valse Nichten? Van hetero’s is hier toch geen flikker te zien. Mag men tot een zo eenzijdige teamsamenstelling komen zonder door Den Haag of Postbus 51 van negatieve discriminatie te worden beschuldigd?

Reageer
gravatar

Staat dat in de statuten van de nichtenclub of zo, dat je boos moet zijn op een of meerdere mede-nichten en dat zo breed mogelijk moet uitmeten? Wat een slap gelul!

Reageer
gravatar

Om nu niet al te apert negatief deze gedachtenwisseling af te ronden, stel ik voor dat de eerwaarde heer Iman Imoumni (?) een wederwoord wordt gegund op de allegatie dat hij homo’s wil bekeren tijdens en door een vrije val. En wat (logische) vragen beantwoorden, zoals: Waarom Hilton Amsterdam? Vanwege de precedentwerking van Herman Brood? Is het Shellgebouw aan het Weena niet hoog genoeg? Kan een vrije val niet worden ingeruild voor een bungy-jump? Die is toch ook met het hoofd naar beneden?

Reageer
gravatar

Waarschijnlijk wil de imam het ijzer smeden als het heet is, en zich de transportkosten naar Rotterdam besparen, evenals de schoonmaakkosten natuurlijk.

Een enkeltje Hilton of Westertoren recht vanaf de Gaypride is wel zo goedkoop en een stuk sneller. Ook imams denken kosteneffectief, net als rabbijnen.

gravatar

Krijgt RTL bij het aanbieden van homo’s aan christelijk/gereformeerde of joodse instituten voor homo/hetero-conversie dan ook kwantumkortingen of neemt men eenvoudig die instituten over tegen beursnotering? Vergeet trouwens ook niet de traditionele botten- en baanbrekende methode waar de Rotterdamse Imam Imoumni patent op heeft aangevraagd: een ‘vrije val’ (dus zonder parachute) 14-hoog van Hilton Amsterdam; met het hoofd naar beneden. Bekeringsresultaat gegarandeerd 200 % op impact.

gravatar

Terugkijkend, op meta-niveau, naar de homo-manifestatie vanaf de jaren ’50 is er opmerkelijk veel veranderd. Kletsten ouders nog met hun rechterhand op hun linkerpols als Wim Sonneveld en Wim Kan ter sprake kwamen, nu zijn homo’s onverhuld in beeld. Waren vroeger de lotgevallen van Bulletje & Bonestaak, Suske & Wiske, leesvoer voor de jonge kinderen, nu kan de jeugd in realtime op tv genieten van grof geweld en Gay Parades met blootkontige dekhengsten op ‘dek’schuiten. Cultuurverrijking? Parallel met deze ontwikkeling kwam autochtoon “potenrammen” op en werd weer onzichtbaar, werd allochtone woede over homo’s omgezet in haat- en treitercampagnes, kregen confessionele scholen de ruimte voor Berufsverbote voor homo’s vóór de klas, de clerus vrij baan voor de conversie van koorknapen in schandknapen en kregen homo’s toegang tot de hoogste politieke, rechterlijke en zakelijke functienivo’s. En is nu het leeuwendeel van de vermaaksindustrie overtuigd homo en manifesteert men zich met een ijver die Savonarola en de Inquisitie zouden benijden. Laatste nieuws: van alle gehuwde homo en lesboparen, scheiden lesbo’s significant meer dan homoparen. Compensatiegedrag voor eeuwenlange hetero-dominantie? Dat wij dit allemaal nog mee mogen maken in de laatste dagen van Pompeï..

Reageer
gravatar

Is het nou afgelopuh of motik me ermee gaan bemoeien, twitter-nog-an-toetje!!

Gewoon fffff HUGGUH jonges.

Reageer
gravatar

Van Bralhuysen, u staat versteld van de reuring omtrent de Gooise nichtenbrigade en u adviseert nu wel een algehele negatie, maar weet u niet dat de helft van de Gooise matras een nichtenpoef is en de andere helft een bordeel waar over-getestosteroniseerde macho’s het niet-lesbische contingent starlets dat op een audio-visuele carrière mikt, grondig en frequent te grazen nemen. Slechts in een enkel geval wordt zo’n jonge hinde advocatoir begeleid. Maar ook daar zit een prijskaartje aan ….

Reageer
gravatar

Die reuring is nou net de reden waarom ik mij altijd verre van het Gooi houdt. De enige reden waarom ik in het Gooi kom is dat de A1 er toevallig doorheen gaat. En voor matrassen ga ik wel naar Beter Bed NV.

gravatar

Ongelofelijk dat er zoveel reacties zijn op een verhaal waarbij de complete Gooise nichtenbrigade (v/d Vorst, Joling, Verlinde, Heukeroth, Santegoeds) betrokken is. Ik zeg: gewoon negeren die hap.

Reageer
gravatar

Jazeker Heer Henk, dat sluit ik uit. Mijn ornithologische kennis mag van beperkte omvang zijn (anders dan mijn eigen omvang zou doen vermoeden) doch op voorhand had ik reeds uitgevogeld, dat er op zeeniveau sprake kan zijn van zeehonden of potvissen. Van pothonden kan geen sprake zijn.

Reageer
gravatar

Heer Bøs, wat is dit nu? U komt met draagkrachtige argumenten aangezien pothonden nog niet in het wild zijn gesignaleerd. Hiermee slaat u de discussie wel dood. Het is de bedoeling dat u wat zegt, dat ik daarop reageer en dat u dan weer eens wat oppert, al dan niet onder het genot van een glaasje aan de Oppert. Maar met uw opmerking dat pothonden niet bestaan ben ik pardoes uitgeløld. U snapt er nix van.

gravatar

Heren, heren: Algemene Ontwikkeling:

“Bladzijde 183. Pothond is, volgens Kiliaan, in ’t algemeen een pot. Wellicht was die naam toegepast op de zonderlinge kegelvormige vuurmonden, welke nagenoeg loodrecht werden opgesteld, om het projectiel onder hooge elevatiën te kunnen werpen. Werden zij misschien ook in die stelling in den grond gegraven, waneer zij gedurende eenigen tijd op dezelfde plaats moesten blijven en verkregen zij daarom dien naam? Misschien was het wel een willekeurig gekozen naam, door de Zwollenaars aan een hunner vuurmonden gegeven. Alleen bij de Utrechtenaren werd die naam nog aangetroffen, ook dezen bezaten in 1428 een pothond, doch die kan zeer goed van Zwolle afkomstig zijn.”

Dit uit een epistel te bezien in Het Legermuseum.

Niet zo vreemd dus dat Heer Bøs meende van een niet bestaan te moeten reppen: het is een uitgestorven soort.
Voortaan niet te vroeg te stellig, Heer Bøs?

gravatar

Drommelsch nog aan toe! Naar blijkt zijn de existentiën groter uitgevallen dan verwacht had mogen worden. Als telg uit een oud geslacht van vrijheidlievenden, ergo anti-militaristen, ben ik in het geheel niet op de hoogte van de speelgoederen der vechtjassen door de eeuwen heen. Mijn wel vermeende excusaliën in deze!

gravatar

Ehh, kan een z.g. pothond misschien de spreekwoordelijke hond zijn die zich zo af en toe in één of andere pot ophoudt ten einde de welverdiende maaltijd voor een verlate disgenoot verorbert?

gravatar

Kunnen ze niet met ze allen op bedevaart?

Of als dat teveel gevraagd is in orgie-therapie?? Dat lijkt prijzig maar kan gesponsord worden. Camera’s erop en ze hebben hun dosis aandacht ook weer verzwolgen.

Reageer
gravatar

Heer Henk, bespeur ik daar nu een zeldzame vergissing van uw zijde? Normaliter vindt men de hond in de pot. Hoewel er een overeenkomst te bespeuren valt, is de hond in de pot wezenlijk anders dan de hond in de homo.

gravatar

Wel, ik heb begrepen uit betrouwbare bronnen, dat in Oosters getinte landen een hond wel degelijk als substituutkarbonaadje genuttigd wordt.
Geen notie met welke saus dat overgoten wordt, maar ik hecht er wel aan te zeggen dat dit niet de reden is van mijn hondloos bestaan: de chinees ter plekke runt een Hollandse Pot snackbar met gerenommeerde frituurwaren en het kattenbestand is op volle kracht aanwezig.

Overigens had deze snachbarman een vrije avond vanwege iets met de electra -een zgn powerdip zodat er teveel stroom vloeide, volgens de experts en zo leert men wat: ik meende dat zoiets een powersurge heette- zodat ik mij over de Rozenlaanbrug moest vervoegen om nog iets warms te kunnen nuttigen. Eigen schuld natuurlijk: luchtigjes vergeten een gastankje voor de kampeerbrander in voorraad te houden. Dat en een batterij stormlampen zullen mijn eerste aankopen worden, verzeker ik u.

gravatar

U weet, Heer Jeettje, dat het leen bestaat uit keuzes. U kunt enerzijds investeren in een primusbrander en anderzijds huisvestinting te Scyedam overwegen. Voor de laatste keuze is een punt van overweging dat het bier alhier uitstekend op temperatuur is gebleven.

gravatar

Och, Heer Spaland, soms maakt het leven een keuze voor je. En aangezien ik in principe meer wijndrinker ben, het geen zomer is welke koele witte doet drinken en de wel gedronken bieren nogal speciaal zijn, met die verstande dat ze niet koud gedronken dienen te worden, valt het reuze mee.
Slechts het zetten van koffie viel niet mee, vandaar de primus en het griekse koffiepotje.

gravatar

Och Jeettje, Heer Jeettje! Had ik van één, dan wel van ander wel op de hoogte geweest, u had u hier, aan de Stedelijke kant der Gordelweg kunnen vervoegen. Aan electrusiteiten hier geen gebrek. Wel heb ik mij moeten behelpen qua maaltijd, daar een al te enthousiast openzwaaien der koelkast een flesje mintwater in de wok vrolijk pruttelende groente deed belanden. Deze werd door dat enthousiasme aangestoken en sprong daarop van het vuur. De landing was (Murphy garandeert zulks) ondersteboven, vlak naast de prullenbak, waarin ik ergo het tot vlak daarvoor zo smakelijks kon deponeren.
Vervolgens heb ik mij na een stevige vloek ertoe gezet een alternatieve maaltijd te bereiden, opdat ik toch nog iets warms kon nuttigen. Dat hadden wij evenzeer tezamen kunnen doen. Een glaasje prettig gekoelde Sylvaner had ik daarbij nog gaarne geschonken.

gravatar

@Jeettje: in het kader van de discussie als kat en hond kan ik U in plaats van stormlampen eventueel een moderne knijpkat aanraden?

gravatar

Nondeju, iedereen denkt mij maar aan iedereen te kunnen aanbieden ! Ik ben toch geen publieke vrouw, eh een publiek abstract begrip, toch ? Nou dan, laat mij effe zelf uitzoeken aan wie ik mij wil aanbieden ? En aan Gordon zal ik mij zeker niet aanbieden !

Reageer
gravatar

Waarde Verontschuldigingen, moeten wij hieruit opmaken, dat u uw sterretje op schunnige wijze inzet? Dan wordt het tijd, dat u terugkeert tot de ‘Sorrycultuur’.

gravatar

Ter adstructie van de Rijnmondse Federatie nog even dit: in Nederland, anno nu, is het begrip “nicht” tweeledig: er kan een dochter van broer of zus, oom of tante mee worden geduid, in de tweede betekenis kan er ook worden gerefereerd aan homosuele mannen die hun geaardheid in een heroïsche emanicipatiestrijd pront uitdragen. Niet zelden loopt dit uit in nicht-nicht huwelijken die in bepaalde soera’s (lemma’s uit de Koran) scherp worden veroordeeld, terwijl men daar intensief neef-nicht huwelijken propageert en voltrekt. In de Bijbel wordt losjes gerept over intieme omgang tussen Lot en zijn dochters. Thans zou Lot daar op zijn minst juridisch en/of door Bureau Jeugdzorg over worden aangesproken. Zo blijken familiale relaties in verschillende tijdvakken en culturen nogal verschillend te worden beoordeeld.

Reageer
gravatar

Outsider, U loopt enigszins achter het nieuws aan. Inmiddels is bekend dat het oude testament homosualiteit krachtiger veroordeelt dan de aanbieding van zijn dochters door Lot aan de meute. Voor wat betreft het nieuwe testament: met name Paulus, de scherpslijper, verkettert het liggen van mannen bij mannen. (Het liggen van vrouwen bij vrouwen laat hij ongenoemd.)

Gelukkig zijn deze heilige boeken inmiddels achterhaald door Octopus Paul. Met Zijn heilige inkt kan elke gelovige zijn heel eigen persoonlijke heilige boek schrijven. Dat hij dus niet kan opleggen aan andere gelovigen.

gravatar

Nuja, laten we het een kans geven. Als Matthijs-de-topsporter er niets aan kan knopen dan sturen we ze gezellig nar Jensen!

Reageer
gravatar

Geen idee eigenlijk, nu u dat zo oppert.
Ik maak uit de correspondentie op dat het op enige wijze familie van elkaar schijnt te zijn; nichten of iets dergelijks. In deze wereld vol gen-technologie schijnt dat tot de mogelijkheden te behoren, hoewel het ruzie-gen nog niet helemaal is uitgefilterd, begrijp ik.

Onbeschaafd vermaak, dat wel: in onze famille vechten wij onze ruzies verbitterd doch in stilte uit.

gravatar

Kennelijk bestaat uw famielje uit beschaafde personen die geen burengerucht maken. Bij de thaqns in bespreking zijnde leiden is dit echter anders. Zij maken een gigantisch landelijk lawijt dat in de bladen nog eens wordt aangedikt.

Ene heer Stevin had dit reeds voorzien in zijn Clootcransbewijs: “De cloten sullen uyt haer selven een eeuwich roersel maken, ‘t welck valsch is.” De goede man heeft nimmer kunnen voorzien hoezeer hij gelijk had.

gravatar

Gelijk u zegt, Heer Spaland. Dat de toestand maar snel evestaltwichtig moge worden.

Ik vrees echter dat men met deze lieden in deze constellatie verdraaid dicht tegen een perpetuum mobile aanzit.

Het is maar goed dat de oude Huygens dit niet meer hoeft te aanschouwen.

gravatar

U behoeft niet te vrezen, Heer Jeettje. Steeds weer is gebleken dat het perpetuum mobilee weliswaar herhaaldelijk werd gepostuleerd, maar toch steeds weer tot stilstand kwam. Ook thans zal het in deze kwestie zo zijn dat de cloten zich over enige tijd niet meer roeren.

Uw verwijzing naar Huygens doet mij denken aan de ooit zo roemruchte Rotterdamse Christiaan Huygensschool die aan de huidige ROC’s is geslachtofferd. De Heer straffe de verantwoordelijke autoriteiten. Als het even kan enigszins hardhandig.

gravatar

Het is een beetje een freakshow met Geer en Goor: tegen mekaar, op mekaar, in mekaar,voormekaar. Men houdt elkaar aldus in het nieuws en de advertentie-markt. ‘Geer’ is al buitengezet bij die REMIA-reclame en er moet wél geld in het laatje komen. Beter overexposure dan no exposure. Er is gelukkig nu versterking in de vorm van Neerlands meest valse nicht: Albert V. Het trio gaat een musical in elkaar draaien: “Nigtevegt by night”, een realistisch nichtengevecht in 3D. Heel gay Nederland moet dat gaan zien. Zo komt men weer in Privé, Weekend en RTL-Boulevard en aldus weer op de schnabbelmarkt en uit de WW.

Reageer
gravatar

Om het verhaal heel kort te maken, speciaal voor Paulus de televisievermijder, de ene relnicht relt met de andere en die houdt zich weer bezig met de eerste relnicht!

En zo wordt de roddelrubriek in de lucht gehouden…

Reageer
gravatar

Weet je wat ze moeten doen? Ze moeten die Geer en Goor een soort maatschappelijke stage laten doen, b.v. dat ze samen moeten schoonmaken in een vakantiepark of zo en dat uitzenden bij RTL of SBS! Dat zal ze leren!

Reageer
gravatar

Hallo lieve Eltons Pappenheimers (volgens Alex),

Ik kan het warrige nieuwsartikel niet goed volgen. Mag ik het zo samenvatten: De wereld draait door ondanks ene Matthijs van Nieuwkerk?

Veel warme knuffels van Paulien met de vlechtjes

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

O ja,
Mijn mama laat zeggen, dat die irritante stalker Prwlski uit zijn rol valt. Hij spamt op >>8.

Reageer
gravatar

Had Elton John toch gelijk toen hij zong: sorry seems to be the hardest word. Hij kent z’n pappenheimers… Moet je kijken welke ellende je ervan krijgt.

Reageer
gravatar

Nou en of, Alex! Enzie toch eens, de ellende stopt niet bij de hoofdpersonen. Die gaat gewoon verder bij commentatoren als dat Peentje en Sytske Klaas. Ware het niet zo triest, ik zou mij er vrolijk om maken.

gravatar

Elton John heeft nog nooit mee gedaan aan de pappenheimers. Lekker makkelijk om dan vanaf de zijlijn te roepen dat hij dat zo goed zou ‘kennen’ (ik wist niet eens dat hij een Rotterdammer was). Laat hij eerst maar eens mee doen aan dat spel dan praten we daarna wel weer verder.

gravatar

Here, vrouwe carotte,

Onze Rottedarmen hebben zich uiterdaad klaarblijkensbaar nog niet vervoegd. Welingelicht is hun in dier voege einderlijk open gebaard, dat zich queuen bij een vermeende metrostelle in Kootwijkerbroek, de taalgenitaliteit doet impotemperen: Aanvoege de wijze.

Reageer
gravatar

Hallo S(ytske?) Klaas,
Dank voor uw verhelderende reactie!
Groeten van heer Carrotte (met dubbel r).

gravatar

Gordon? Is dat niet die werkloze ideeënarme bussjowfeur uit Rotterdam? Of ben ik nu in de war met iemand anders?
Is het misschien een idee om voortaan even een korte biografie van de hoofdpersoon uit het artikel bij te voegen?

Reageer
gravatar

Carotte, hoewel het onbenullig karakter van je uitlatingen en vragen dat niet verdient, zal ik desondanks zorgvuldig met je vragen omgaan.
Nee, met Gordon wordt geen busstuurder uit Rotterdam, doch een stuk gordelroos uit de 020-se grachtengordel bedoeld. Ja, je bent -zoals gebruikelijk- in de war. Daar zou ik maar blijven, want ergens anders zou je verdwalen.
Inderdaad, je hebt weer eens een idee aangeleverd. Het is wederom geen goed idee, doch wederom een idee.

gravatar

Beste busshowfeur,
Hartelijk dank voor uw zoveelste reactie op één mijner ideeën. Zoals gewoonlijk bent u niet buitengewoon lovend aangaande mijn hersenspinsels. Toch zou het u sieren als u misschien al was het maar voor één keertje uw afkeurende woorden vergezeld zou kunnen laten doen gaan van één of meer argumenten om uw door mij toch wel gewaardeerde woorden enige kracht bij te zetten dan wel te ondersteunen. Is dat misschien een goed idee?

gravatar

Wellicht is het een idee om geen goedkeuring te vragen voor uw ideeën aan Heer Bøs?
U stopt uw nek in de strop op deze wijze, ja, ik zou zelfs van uitlokking durven praten.

Overigens heeft de heer Bøs over het algemeen uitstekende, want uitvoerbare, ideeën aangedragen om ons land stukken leefbaarder te maken dan heden het geval is.

Weest blij dat de heer Bøs tenminste uw idee nog als idee erkent: hoe anders had dat kunnen zijn? Hersenspinsels vertonen namelijk een grote gelijkenis met suikerspinsels: het lijkt heel wat totdat er een hapje wordt genomen.

gravatar

Geachte Jeettje,
Natuurlijk is heer busshowfeur een parel die zijns gelijke nauwelijks kent op deze aardkloot, maar dat laat onverlet dat hij helaas zijn prachtige afkeurende woorden niet vergezeld doet gaan van bijbehorende argumenten. Is het misschien een idee, dat hij de betekenis van het woord ‘argument’ eens opzoekt in een encyclopie (hahaha, sorry) danwel de betekenis van dat woord al googelende probeert te achterhalen?

gravatar

Beste Carrrrrrrrrrrrrrrrrrottttttte,
Vandaag overtref jij jezelf. Niet alleen heb je het voor elkaar gekregen wederom een idee te formuleren, tevens ben je er in geslaagd het stupiditeitsgehaltevan je ideeën te overtreffen, iets wat anderen niet eenvoudig zal gelukken.
Het beargumenteren van mijn woorden aan u, zou even zinvol zijn als een serieuze kans de Nobelprijs voor wiskunde te winnen, toe dichten aan een cavia. Derhalve lijkt mij de enig juiste uitleg aan u: gewoon, omdat het kan.

gravatar

t,t,t,t…
je/u door elkaar
stupiditeitsgehaltevan
t,t,t,t…

enigszins opgewonden?

gravatar

Nee hoor, de Paulussen horen hierbij (een beetje minderen zou af en toe geen kwaad kunnen).
Wat zich in de “darkrooms” (achterkamerpolitiek) afspeelt wil ik liever niet weten. Maar misschien kunnen ze daar tot een akkoord komen? Pim ging ze voor.

Reageer
gravatar

Maarten,
ik raad aan
de Paulussen
over te slaan,
anders zal
de lol vergaan!

Spam heel dicht
het hemd
niet opgelicht!

gravatar

Jullie paullustige opmerkingen ontgaan mij volledig. Ik kom er nog wel achter wat heer bedoeld wordt. Speld.nl is echt een verademing, al die serieus bedoelde reacties op bijv. nu.nl gaan gauw vervelen. Ik ging enkel nog showbizzz nieuws lezen en dat deed ik vroeger nooit.

Ps ik ga nu zelf eens een stukje schrijven. Tot later Paul ea

gravatar

Het artikel zal wel gaan over zogenaamde bekende Nederlanders, wier belangrijkste activiteit is elkaar bekend te houden.

Het zal wel gaan over Nederlandse televisiezenders, die als tijdvulling de zogenaamde bekende Nederlanders laten tieren en schelden op aankomende bekende Nederlanders.

Kortom, ik laat het verhaal over zoveel dommigheid ongelezen, dus geen commentaar dit keer.

Reageer
gravatar

DWDD loopt zoals gewoonlijk weer achter de feiten aan. Ik vind het nu echt tijd om de zendernummers (SBS6, RTL4, Nederland 1,2 en 3) grondig te herzien. Ik stel dan voor om SBS met nummer 1 te bedelen, vanwege het feit dat zij het relevante nieuws altijd weer als eerste weten te brengen. Met RTL Boulevard lijkt me dat RTL 4 absoluut een tweede plek verdient, maar dan moeten ze RTL Nieuws wel subiet laten vallen.

gravatar

Nou het maakt me helemaal niets uit wat die gasten doen. Heb wel een verzoek kan de Speld die volgevreten rotkop hier niet vervangen voor iets leukers.

Reageer
gravatar

Als dit maar niet voor verdere polarisatie in de Nederlandse samenleving gaat zorgen. Die vieze vuile Joling is namelijk gewoon een secreet, daar heeft Gordon gewoon helemaal gelijk in.

Reageer
gravatar

Ik kijk altijd naar DWDD op zondag!

Reageer