Illegale schietpartij Amsterdam

Bij de liquidatie zijn er meer doden gevallen dan de vergunning toeliet.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tja, PietHein Donner heeft zelf succesvol een lans gebroken voor verruiming van de werkgelegenheid voor Polen en andere Oost-Europeanen in Nederland, in alle beroepsgroepen. Niet te ontkennen valt dat huurmoordenaars ook een erkende ZZP-beroepsgroep zijn. Dus PietHein zal je geen strobreed in de weg leggen; ‘het ware VOC-denken’ is weer terug van weggeweest en dát dankzij het CDA. Als hen dat geen enorme kick omhoog in de peilingen geeft…?

Reageer
gravatar

@Calamiteitenman #8,

En dan heb ik het nog niet gehad over het gebruik van Oost-blokcriminelen.

Alleen maar om een paar centen te besparen!

Het is godgeklaagd dat men alles keurig volgens de regels doet qua vergunningen, maar op het laatst toch in de verleiding komt om “eventjes” een Bulgaar of joego in te huren!

Zo gaan we niet met elkaar om!

Reageer
gravatar

Ik heb een wapenvergunning voor drie doden en vijf gewonden, waarvan twee zwaar. Als ik mijn quotum heb verbruikt, moet ik mij toch wenden tot andere schutters met desnoods een Joegoslavische of Bulgaarse wapenvergunning.

gravatar

Er is door het surplus aan geliquideerden inmiddels eenn kortgeding ter verkrijging van een handhavingsgebod en een voorschot op de schadevergoeding jegens de Gemeente Amsterdam ingesteld.

Reageer
gravatar

Die vergunning had ook helemaal niet afgegeven mogen worden. De aanvrager is namelijk ontoerekeningsvatbaar, en dan mag je per definitie afmaken wie je wil. Zou een mooie boel worden anders.

Reageer
gravatar

Daarom doe ik de meeste van mijn liquidaties in donker Afrika, daar doen ze niet zo moeilijk over die vergunningen.
Gewoon even een paar tientjes onder de tafel en ‘t is geregeld…

Reageer
gravatar

Het verhaal was eigenlijk dat de vergunning was afgegeven voor de Sam van Houtenstraat tussen 11AM en 1PM, maar alle betrokkenen waren een paar straten verderop beland en bovendien onbekend met de AM-PM-notatie.

Zij zullen hun leven beteren!

Reageer
gravatar

Het aanvragen van een dergelijke vergunning duurt dan ook een eeuwigheid. Mijn aanvraag om met pijl en boog mijn ex naar de andere wereld te helpen loopt al ruim een half jaar. Pas na vijf keer bellen kreeg ik te horen dat de bevoegde ambtenaar met zwangerschapsverlof is.

Reageer
gravatar

Misschien moet je gewoon alle aanwezigen gijzelen. Of nee toch niet, dan kom je al helemaal in een administratief oerwoud van benodigde vergunningen (bivakmuts, vuurwapens, secundaire arbeidsvoorwaarden voor de gijzelaars, hygienevoorschriften, etc…).