Fotopunt: Miljoenennota

Meer beeld? Ga naar www.rogierverkade.nl


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik weet dat gemeenten hun putdeksels veels te duur inkopen.
Wij van Gieterij Buitenpost kunnen dat goedkoper én beter.
Onze deksels hebben een ingebouwd unique selling point (volgens neef Henk Aart die MBA is): zij hebben een mooie galmende klank als zij worden gelicht. Niet zoals de echte noodklokken, maar toch een mooie opvallende klank.

Dus minister, vraag onze offerte!

Reageer
gravatar

Welke oppositie? Afgezien van Emiel Roemers loopt de linkerzijde met gevouwen handen stil en vroom achter de baar van wijlen de Nederlandse verzorgingsstaat aan. Job Cohen lijkt het meest op een dikbaars die te lang op het droge naar water heeft liggen happen en Jolande Sap ziet er uit alsof ze even te lang in de ultra-centrifuge van Rutte/Verhagen heeft gedraaid.