Buitenechtelijke broer prins Bernhard gevonden

Bastaardbroer zelf verbaasd over ontdekking

Aan de opzienbarende onthullingen rondom wijlen Prins Bernhard lijkt voorlopig geen einde te komen. Naar nu blijkt had hij niet alleen buitenechtelijke kinderen maar ook een buitenechtelijke broer. Dit schrijft historicus Jochem van der Werf in zijn nieuwste boek ‘Bernhard binnenstebuiten’.

Het zou gaan om Gustav zur Lippe-Biesterfeld, geboren in 1914. Gustav woont in Münster en heeft verrast gereageerd op het nieuws. De gewezen waterbouwkundige beweert nooit te hebben geweten dat Bernhard zijn broer was. Daarnaast verwachtte hij naar eigen zeggen op zijn leeftijd niet meer ‘ontdekt’ te worden om wat voor reden dan ook. Gustav verklaart ‘zeker enige tijd nodig te hebben om dit alles een plekje te geven.’

Volgens van der Werf was Bernhard altijd erg open over zijn buitenechtelijke kinderen maar zeer gesloten over andere buitenechtelijke verwanten. Van der Werf: ‘Het zou dus zomaar kunnen dat er nog een paar broers en zussen rondlopen.’ Daarnaast vermoedt de geschiedkundige dat Bernhard een buitenechtelijke tuinman, een buitenechtelijke wijnleverancier en een aantal buitenechtelijke katten en cavia’s heeft gehad.

Gustav is vanavond te gast bij Pauw en Witteman.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Geachte redactie van De Speld,

Met immens genoegen neem ik uw artikelen tot mij, waarbij de scherpe satire alsook het vernuftige en in de regel foutloze taalgebruik mij genoegen schept. Helaas tref ik in bovenstaand artikel een taalfout. In de eerste regel van de voorlaatste alinea is Van der Werf namelijk met een kleine letter v geschreven, terwijl het tussenvoegsel van achternamen die daarmee beginnen met een hoofdletter dient te beginnen indien de voornaam of voorletter weggelaten is…

Reageer
gravatar

en twee zoons in Londen bij een adellijke maitresse. Maar dit alles is allang bekend, alleen niet bij de meeste nederlanders. zoals zóveel meer over het KH.

Reageer
gravatar

Adam en Eva waren niet getrouwd volgens de overlevering.
Bernard is dus een afstammeling uit een buitenechtelijke relatie.
P&W moeten maar een leger theologen gaan uitnodigen. Spannende televisie!

Reageer
gravatar

Ja, wat heeft pijproken met Prinz B. te maken? Die pijp was gewoon een deel van zijn fysionomie of fysiologie, die pijp hield hem (B.) zelfs in de meest kruiperige intervieuws steevast staande. Interviewers die bezwaar maakten tegen zijn pijproken kregen later een zware pijp te roken van de RVD; mochten niet meer terugkomen op Soestdijk. Ze gaven dan meestal de pijp aan Maarten en die rookte dan vrolijk samen door met B, allebei aan de toffeetabak van Niemeijer. Duidelijk?

Reageer
gravatar

Aha, dus daarom gaat Griekenland er met al ons geld van door! het is een buitenechtelijk land, ik stel voor dat we ze alleen nog maar Bernards buitenechtelijk geld geven.

Reageer
gravatar

Dan meld ik mij gelijk maar even aan als buitenechtelijke achter-achterkleinneef van prins Hendrik, verwekt tijdens een slippertje na een jachtpartij op de Veluwe. Als schadevergoeding is mij inmiddels de in elkaar gereden Jaguar uit 1937 van Bernard toegekend.

Reageer
gravatar

Neo, weet je dan niet dat Z.K.H. Prinz Bernhardt altijd als eregast aanwezig was op het Koninklijke Concours Hippique dat jaarlijks in Rotterdam/Kralingen werd gehouden? Waar de hele fine fleur van het grootkapitaal zich openlijk vertoonde? Ascot aan de Maas, de society op de barricaden? Ga me nou niet vertellen dat je dat niet wist. B.z.L-B kwam daar om verlekkerd naar de benen van de paarden en de poten van de vrouwelijke upperclass-populatie te kijken. En om hier en daar iets après-Hyppiques te regelen met bronstige en dus willige society-merries.

gravatar

excuus voor mijn onwetendheid, maar buitenechtelijk is toch wanneer de echtgenoot wordt aangespeeld op het moment als hij of zij zich achter de laatste relatie begeeft, maar nog voor de keeper?

Reageer
gravatar

Wie in de bossen achter paleis het Loo wandelt vindt daar de graven van alles buitenechtelijke huisdieren en paarden van de Prinsgemaal. Ter herinnering aan mijn allerliefste Fikkie staat erop. Aan een onopvallende markering op de grafsteen is dan te zien dat het hier gaat om buitenechtelijke huisdieren. Er is toestemming gevraagd om deze lijken boven de grond te halen en aan een grondig onderzoek te onderwerpen. De onderste dna bouwsteen zal boven komen!

Reageer
gravatar

Inhakend op de vorige bijdrage stel ik nadrukkelijk dat zowel pré- als extra-maritaal voor de gedreven Bernhardt zur Lippe-Biesterfeld, onnodig hinderlijke begrenzingen waren van zijn brede werkveld. Empirisch onderzoek wijst uit dat wij nog menige dochter van deze begaafde dichterlijke vrije ziel zullen tegenkomen. Zij zullen echter ‘hors concours’ blijven, de erfenis is intussen verdeeld en er is geen proviso opgenomen voor later bekend wordende dochters, zelfs niet als zij een frappante uiterlijke gelijkenis met hun verwekker zullen vertonen.

Reageer
gravatar

Buitenechtelijk of voorechtelijk…

Buitenechtelijk is heden ten dage volledig geaccepteerd, evenals voorechtelijk. Laten we stoppen met het uit de sloot opdiepen van oude en half vergane koeien en stellen dat de adel en het Koningshuis de tijd simpelweg ver vooruit waren.

Namens de Stichting Kinderen van de Rekening,
J. Plezier

Reageer
gravatar

Onlangs is ook een onbekend ereveld ontdekt waarin een verband is gevonden met alle overledenen en Prins Bernhard. Of er sprake is van buitenechtelijke relaties met deze onbekende familieleden is onduidelijk. Wel is zeker dat het ras en soort overeenkomen.

Vanavond zal ik zeker weer bij Knevel en van den Brink in de zaal zitten met een spandoek waarop een telefoonnummer staat om contact op te nemen als u denkt meer informatie te hebben over mogelijke relatie van overledenen met Prins Bernhard.

Reageer
gravatar

Dat zijn ouders buitenechtelijk zijn, zou mij niets verbazen. Anders wordt het volgens mij een serieuze incestueuze zaak. Vwb de katten en de cavia’s:Dat moet wel buitenechtelijk zijn, want zover ik kan nagaan is in het verleden nog nooit een mens getrouwd met een kat dan wel een cavia. Ook verbaast het me behoorlijk dat er uberhaubt cavia’s en katten in de stamboom van Lippe-Biesterfeld’s voorkomen. (Waarom vraagt niemand zich dat af, zou je denken)

Reageer
gravatar

Dit komt wel heel dicht bij de kerk van Eris.

Die hebben geen dogma’s, maar catma’s, en als het volgende week een beetje gekanteld gaat worden het caviamas.

Overigens is Ds. Drs. Dr. Prof. Mr. Ing. Ir. B.B. zeker verwant aan ieder koningshuis.
Het is een samenkomst als het ware.