‘Hackers vallen site www.ad.nl aan’

Virus zorgt voor wanstaltig lelijke opmaak


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

AD.nl wint postuum loden brulaap-prijs

De jury die de inzendingen beoordeelde, roemde vooral de wijze waarop vormgeving is afgestemd op onderwerp-keuze, kwaliteit en journalistieke betrouwbaarheid. Zij sprak verder haar begrip uit voor de mogelijkheid dat de krant voor het gepeupel vanwege de karakteristiek wanstaltige site-opmaak is geblokkeerd. De internetsite van de onder lager opgeleiden populaire krant is sinds kort onbereikbaar.
Gevraagd om een reactie, is Tim Kuik van de Stichting Brein terughoudend: “Wij doen nooit uitspraken over welke sites wij laten blokkeren. Dat is immers strafbaar. Maar wie kaatst, kan de bal verwachten.” Kuik sprak wel van een zegen voor de rechtsstaat.
De verwachting van media-deskundigen is, dat sites van staatsmedia voorlopig nog buiten schot blijven. Brein gaat nu eerst haar pijlen richten op kleine politieke partijen.

Reageer
gravatar

Waar kan ik die hackers te pakken krijgen? Niet dat ik nu zo graag een virus wil, maar een dergelijke volhoudende getrouwheid aan een toch niet erg duidelijk functioneel ontwerp (“wanstaltig lelijk”) vind je niet veel meer!

Reageer
gravatar

Hadden jullie ook maar een zonnebrilletje bij de Aldi moeten kopen. Dan hadden jullie geen last van zere ogen gehad. Met de driedubbele glazen had je alles goed kunnen bekijken.

Reageer
gravatar

wie dit heeft gemaakt heeft al heel wat gerookt, gesnuifd, geslikt en gespoten. eigenlijk een persoon die als heel normaal wordt beschouwd

Reageer
gravatar

Weet iemand wat ik kan doen aan dat branderige gevoel en tranende ogen? Het begon spontaan toen ik op de AD site keek… Het zal toch geen VOA zijn?

Reageer
gravatar

Ik zie net dat diep in onze html-defaults er automatisch voor wordt gezorgd dat we niet naar http://www.ad.nl kunnen linken. Vermoedelijk een voorzorgsmaatregel. Bij wijze van uitzondering heb ik de beveiliging uitgezet en de link gefixt. Dank!

Reageer