Fotopunt: Subsidies

Zie meer beeld op http://www.rogierverkade.nl/


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste Voorts,

Eeen Duitse partij, waarvan ik de naam niet mag noemen (Deutsche National Partei, DNP), met uitzonderlijk veel kaalhoofdige, grimmig-kijkende, getatoeëerde motorrijders in de gelederen, heeft belangstelling voor annexatie van Venlo. Ruilen met het Ruhrgebied?

Reageer
gravatar

@5, Truus; inmiddels heeft de Grote Geblondeerde Leider in goed overleg met het Vlaamsch Belang en handig gebruikmakend van het feit dat er nog steeds geen Belgische regering is Vlaanderen al geannexeerd. Vandaar dat dit soort Hobby’s uit België worden gedoogd. De toekomst is aan Groot-Nederland (incl. Vlaanderen en Baarle-Hertog) uiteraard vanuit de Zuidelijke Nederlanden en met name Venlo geleid. Waar politiek als hobby dus het begin en eindpunt is en was.

Reageer
gravatar

Niemand aan gedacht dat deze aftapper ook een AIVD’er kan zijn die behalve illegaal afvalwater, ook de telefoon en de boordcomputer aftapt? Ten tijde van de Franse revolutie waren er in Frankrijk de “sans-culottes”, ziehier de nieuwe bereden (kampeer)versie daarvan.

Reageer
gravatar

Bij alle schermutselingen van links en rechts deze politiek neutrale constatering; de 65-plusser in kwestie mag dan een camper hebben van een nieuwprijs rond de 75 mille, hij heeft daarentegen geen fatsoenlijke broek aan de kont. Zijn vrouw evenmin, dus die zit van schaamte binnen; nou als je zó op vakantie moet..? Maar voor ‘t zelfde geld kan het een potloodventer zijn die vanuit zijn mobilehome landelijk een oneerbaar ambacht bedrijft

Reageer
gravatar

Zie ik daar een B op het nummerbord? Sinds wanneer subsidiëren wij Belgische Linkse Hobby’s? Of hadden we België ondertussen, terwijl ik even niet oplette, geïncorporeerd?

Reageer
gravatar

Neuzel, je interpretatie is iets te simpel. De Hobby bevindt zich vrijwel geheel LINKS van het verkondigende woord. Als DAT geen linkse Hobby is, wat is dat dan nog wel?!
(zelf draag ik mijn hobby dan weer wel links)

Reageer
gravatar

Wat! Subsidie naar deze linkse hobby (het staat zelfs op de camper geschreven).
De wegen van van de Grote Witte Leider zijn ondoorgrondelijk.

Reageer
gravatar

En terecht, zie hoe fraai het lijnenspel van de zwembroek en de print op de camper het gevoel versterkt dat we allemmaal maar een plasje water in een emmer zijn. Hulde

Reageer