Depressieve eenlingen onderzocht voor koninklijk bezoek

De gemeentes Weert en Thorn hebben alle nodige beveiligsmaatregelen getroffen voor het bezoek van de koninklijke familie op Koninginnedag. In beide steden zijn ambtenaren op de koffie geweest bij depressieve eenlingen met het verzoek om op de bewuste dag niet op een ‘vervelende’ manier de aandacht te trekken. Dit nieuws en meer in deze aflevering van Globaal Nieuws.[powerpress]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik moet me eerst even laten scheiden.. van mijn hond, cavia en parkiet.. daarna een effectieve bozebrief sturen naar mijn aagetrouwde kameel (een cadootje van een kalief)
En de banden breken met een terroristische organisatie in aanbouw -eerst even informeren over hoeveel banden het gaat en welke maat. Want die zaak komt er toch niet van.. subsidie voor de vreemde loopjes met de werklijkheid zijn helaas gehalveert of je moet wel van hele goede huizen komen.. Kortom, zodra ik 99% compatible zonderling ben.. daarbij natuurlijk ook eencellige eenling.. dan.. en dan.. mogen ze op bezoek komen voor een evaluerend gesprekje over het eventueel niet uitspreken van..

Ni!

Reageer
gravatar

Lieve mevrouw van die rare meneer Jeettje,

Mag jouw dochter met mij en mijn mammie en pappie mee naar een bijeenkomst op de hei vrijdag? Die staat onder leiding van een dominee en dat is de vriendin van mijn pappie, dus kan er niks gebeuren.

Dan houden wij op vrijdagnacht een pyjamapartijtje met kussengevecht en dan gaan we zaterdag met zun alle naar de Efteling, behalve pappie want die blijft bij zun vriendin en dan krijgen we ook nog frietjes met mayonaise en een ijsje. En dan brengt mijn pappa, als hij terug is van zun vriendin, jouw dochter weer thuis bij jou en die gekke meneer Jeettje.

Mijn mammie zegt zo juist: Laat haar papa gewoon zelf de idioot uithangen door op zes stoeptegels de hele dag lampionnen met illegale theelichtjeshouder te verkopen en ordinaire taal over vreemde uitlokking van koetsen uitslaan.

Au, nou kreeg ik een klets, want dat had ik niet door mogen vertellen.

Afgesproken dus?

Veel liefs van Paulientje met de vlechtjes
kusje kusje kusje kusje kusje (maar niet voor die rare papa Jeettje)

pee-es
Mijn gemene broertje is logeren bij heeroom Paulus, zodat hij ons niet kan pesten.

Reageer
gravatar

Leuk hé? Junior heeft ook al een mening met scherptediepte.
Ja, dat kereltje gaat het nog ver brengen.

Wat Junior eigenlijk onder het voetlicht brengt, is dat het gewoon ordinaire uitlokking is om met die koets te rijden.
Net zoiets als lok-homo’s, om dan niets vermoedende lieden met lampion, waarin een waxinelichtje, aan te houden en voor te geleiden.

Dus hoop ik dat dochterlief haar hele lampionnenverzameling op de vrijmarkt kwijtraakt, anders kan ik straks naar het bureau om haar daar af te halen.

Reageer
gravatar

Ik vinnet flauw, gane ze daar een beetje in een koets rondrijen en maggie d’r niet eens op schieten of naar kattepulten met angrie birds.
Wat is dat nou voor een flauwe game? Me vader gaat maar alleen alstie zonodig moet.

Reageer
gravatar

Als men toch met alles rekening houdt, dan kan niet anders geconcludeerd worden dan dat er geenszins beveiligd kan worden tegen de mogelijke totale vernietiging van de aarde door een plotseling opdoemende komeet, of een verdwaalde straal van een pulsar.
Aflasten die hap dus.

Reageer
gravatar

Kunnen we die depressive eenlingen niet de dag ervóór een leuk reisje naar Engeland aanbieden? Kunnen ze zich eens een keertje helemaal uitleven en zijn ze helemaal ontladen op de 30ste.

Reageer
gravatar

Aanbieding voor depressieve loners: Prozac in Oranje-verpakking. Nu ook met actiestickers voor gratis feestneus, vlaggetje en toeter.

Reageer
gravatar

Mooi is dat, ik was helemaal niet depressief vóór dat bezoek, maar nou hebben ze me helemaal de put in gepraat.
Ik overweeg een setje wasknijpers naar die koets te gooien.

Reageer