Zweden aangevallen in Tunesië

Niemand weet hoe het land er terecht is gekomen


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Niemand zou weten hoe het land er terecht is gekomen.
Zeg kom nou, alsof niemand het zou weten. Iedereen weet het, maar niemand durft het hardop te zeggen in verband met mogelijke represailles van ideologische extremisten.

Reageer
gravatar

We moeten opassen, die grote verhuizing kan ons nog wel kapitalen gaan kosten moeten de spullen van de ikea nu helemaal vanuit Tunesië komen. De prijzen van de Ikea gaan weer omhoog!

Reageer
gravatar

Ja, jee, wat moet je hier nou weer mee. Ijsland beperkte zich tenminste nog tot het verspreiden van grote wolken as maar bleef netjes liggen, terwijl die Zweden nu de hele boel verplaatsen?
Wordt het die Scandinaviërs te koud of zo? Wat gebeurt daar??

Reageer
gravatar

Nederland kan nu echt eindelijk op naar de vrijgekomen scandinavische plek van Zweden, waar het gezien de elfstedentochten al langer recht op heeft. Deze ligging garandeert ieder jaar deze barre oertocht in de winter dus eindelijk een stabiele manier om vakanties ‘lange afstand schaatsen en ijstoerisme’ te gaan aanbieden. Het werd tijd, we kregen die tocht anders nooit werkelijk goed geexploiteerd.

Reageer
gravatar

Jongens toch, begrijp het dan! Zweden probeert zich alleen te verplaatsen in de positie van de gemiddelde Tunesiër, zeg maar ene Ali Ben Modali. Tja, en die heeft het niet zo op die zuipende, vlasharige vikingen.

Reageer
gravatar

Landen kunnen zich heel geniepig verplaatsen en dan grote schade aanrichten. Neem nou de aan alcohol gerelateerde misdragingen van Polen in Nederland.

Reageer
gravatar

Ik ben 6 weken te gast geweest in Tunis bij iemand die toen onschendbaar was. Klootzak is het. Mensenrechten gelden daar vooral voor buitenlanders zoals mij. De persoon was doodsbenauwd dat ik foto’s/namen/adressen/tel nummers mee naar huis nam. Mijn Mobiel is dus ook helemaal leeg gehaald.

Ja weet ook niet wat het hier mee te maken heeft. Maar goede en eerlijke mensen heb je daar wel. Luv jou.

Reageer
gravatar

@marq00tje, helaas, Norwegen en finland zijn altijd al buurlanden geweest.
Je hebt wel gelijk dat het peil van de Oostzee dramatisch moet zijn gedaald. Ik ben allang blij dat ze elkaar niet halfweg getroffen hebben. Dan hadden we een allo allo gekregen met donkere spelers………. oei wat een schrikbeeld.

Reageer
gravatar

Hoe het zwarte gat nu op te vullen tussen Noorwegen en Finland? De Noren en de Finnen hebben kennelijk nog niets in de gaten. Wel mooi is dan weer dat Noorwegen dan weer een los eiland in Europa is.

Reageer
gravatar

ps
tijdens de onrusten in libanon waren er ‘rich kids’ die met jachtgeweren op afstand mensen afschoten.
Datzelfde tafereel heeft zich voorgedaan tijdens de Balkan ellende.
Ik ben er niet gerust op dat deze Zweden helemaal ter goeder trouw zijn……. Wat ga je daar toch zoeken in deze tijden?
maar helaas is dit iets te serieus voor dit platform!

Reageer
gravatar

@atilla, Die smeltende Polen waren tot daar nog toe, dan zaten ze ‘savonds tenminste niet in een slingerende auto voor je.
Nu Zweden en Tunesie samen botsen echter, zullen Noord-Brabant en Zuid-Afrika, maar ook Noord-Korea en South Carolina, sterk op elkaar gaan letten. Als dat maar niet escaleert.
Allemaal de schuld van die Al Gore, volgens mij. Enigszins inconvenient is het in elk geval.

Reageer
gravatar

Tijdens mijn recente vakantie in Duitsland kreeg ik ook al de indruk dat we aan een vooravond van een volksverhuizing staan: er waren Hamburgers te vinden in Frankfurt, en Frankfurters in Hamburg…

Reageer
gravatar

Toch het broeikaseffect, we hadden al smeltende Polen, maar nu is zelfs een heel land afgedreven.
Mogelijk biedt wel weer nieuwe vaarroutes naar het noorden.

Reageer
gravatar

Hier stelt de redactie zich toch wel kleinzerig op in zijn commentaar. Wie zegt dat het Zweden is dat zich heeft verplaatst? Zou het niet evengoed kunnen zijn dat Zweden zich nog steeds bevindt waar het altijd bevond, maar dat het Tunesië is dat met de recente problemen naar de Oostzee is geknald?

Reageer