Globaal Nieuws Aflevering #13

Speldlezers luisteren over het algemeen iedere nacht rond 03.17 uur sowieso al naar Radio 1. Maar voor die paar anderen is Globaal Nieuws met Diederik Smit nu ook online. Hoorbaar nieuws, voor mensen. Met deze week nieuws over bossen die door de bomen niet meer zichtbaar zijn en het Groot Dictee der Nederlandse Taal, dat dit jaar geschreven werd door Marc-Marie Huijbregts.[powerpress]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tuurllijk ks ks ks snap ik dat… Verder veel liefs….ks ks ks

Reageer
gravatar

Lekkerste snoepje in heel Madurodam,

Nog even dit:
Helaas is de op twee na laatste letter in het voormalige alfabet door De Speld uit de letterkast gezet. Maar jij als het meest begripvolle vrouwtje uit ons stadje, begrijpt uiteraard wat ik met ks ks ks bedoel.

Overigens vind ik ks duidelijker uitdrukken wat ik bedoel dan twee gespiegelde schuine streepjes die elkaar kruisen.

Nogmaals heel veel ks ks ks

Jouw eigen Paulusje

Reageer
gravatar

Tja….laat ik dan maar volkomen eerlijk zijn….Ik ploeter me kapot om die bosssen te behouden….Ik hou van de natuur en ook van Paulusje natuurlijk..!

Lieve Paulusje: Ik hou van jou…weet dat ik je meisje ben…Maar ben meer een bomen knuffelaar…..

Maar dat wist je al he lieverd..Laat me nou nog ff…Ik hoop op je begrip…

Love you Paulusje….

Reageer