Eddy Zoëy niet verkozen tot man van het jaar

Toppresentator zelfs niet genomineerd

Presentator, zanger en überman Eddy Zoëy is niet verkozen tot man van het jaar. Dat blijkt uit de overwinning van Jeroen Pauw. Volgens Zoëy en zijn fanclub is dit te wijten aan het feit dat hij niet genomineerd was voor de ‘JFK Greatest Man Award’. Opvallend, aangezien Eddy volgens kenners alles in huis heeft om deze prijs te pakken.

Eddy Zoëy is zo’n man die iedereen aanspreekt. De vrouwen willen hem verslinden en de mannen willen hem zijn. Bovendien heeft hij bijna iedere dag iets anders aan. Een grote pré voor een prijs van deze omvang. Toch ontbrak hij op de lijst van 50 genomineerden. Zoëy begrijpt niet zo goed waarom: “Het is een mooie lijst, maar ik mis de echte namen. In deze lijst zonder Viktor Reinier, Guido Weijers en nieuwe talenten als John van den Brom en Eric Lucassen had ik een behoorlijke kans gemaakt.”

Het ontbreken van Eddy is ook volgens zijn fans onbegrijpelijk. Helemaal omdat hij verloren heeft van Jeroen Pauw. Iemand die volgens woordvoerder Dennis van Leeuwen met hetzelfde seksisme een minder hip publiek aan zich weet te binden dan Eddy met Take Me Out. Van Leeuwen: “Jeroen Pauw heeft wel meer krullen, maar ook die worden steeds dunner. Als Eddy zijn haar zou laten groeien zou hij waarschijnlijk ook zo’n uitgedund bosje hebben. Maar een man van de 21ste eeuw weet dat hij het op zo’n moment beter helemaal kan scheren.”

Van Leeuwen noemt het vooral opmerkelijk dat het juryrapport op het lijf van Eddy is geschreven. “Alsof ze het op Eddy hebben gebaseerd en daarna degene kozen met de meeste overeenkomsten. Avontuurlijk? ik heb Pauw dit jaar geen Expeditie Robinson zien presenteren op zijn gepoetste cowboylaarzen. Cool? Pauw raakt al in paniek als er één mondige vrouw aan tafel zit; met 30 dominante chicks wordt hij zo weggedrukt. En humor lijkt me ook wat overdreven. Hoor je Jeroen al iets zingen als ‘Heb jij een spiegel thuis’. Ik dacht het niet. Daar heb je namelijk lef en ruggengraat voor nodig, stond ook al in het juryrapport.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jeroen Pauw bestaat niet eens, dus waar hebben we het over. Ik wordt zo moe van dat hardnekkige gerucht…er ís geen Jeroen Pauw, er zal nooit een Jeroen Pauw zijn en mocht daar onverhoopt verandering in komen dan zal ik de eerste zijn die daar korte metten mee maakt. Zo, kan dan nu dat gerucht eindelijk eens afgelopen zijn? Ik heb nog meer zogenaamde BN’ers te ontkennen namelijk.

Reageer
gravatar

Ik quote…:”Viktor Reinier, Guido Weijers en nieuwe talenten als John van den Brom en Eric Lucassen (..) Jeroen Pauw als winnaar”

Hm, wat heeft Eddie Zoiets wat deze mannen niet hebben?!

Antwoord; Een ringbaardje! Het toonbeeld van mannelijkheid!! Uit protest tegen deze farce, laat ik mijn 12 jaar oude ringbaardje staan.

Reageer
gravatar

Beste Terrebel,

Ik weet niet wie de genoemde dame is. Ik heb wat archieven na geplozen. Reeds in 1967 op achttienjarige leeftijd liet ze een vriendje via een platenmaatschappij weten dat hij niet hip (?) was. Even later wist ze niet wat ze moest doen.
Nadien schijnt ze niet veel veranderd te zijn.

Reageer
gravatar

De teleurstelling zal voor Eddy meevallen als hij hoort dat Patricia Paay al jaren vergeefs wacht om voornoemde Award in de wacht te slepen. Ze is zelfs nog nooit genominéérd!

Reageer
gravatar

Ja hoor, lieve Paulien, alles in orde hier. Maar wat hebben jullie vrouwen toch een fixatie op die 20 cm. Mijn vrouw zegt altijd: “als het niet uit de lengte komt dan moet het maat uit de breedte komen”. Nooit begrepen wat ze daarmee bedoelt.

Reageer
gravatar

Belangrijke correctie van mijn bericht elf

Ik werd zo juist gebeld door Jacques d’Ancona, oud-voetbalscheidsrechter, erkend ex-kastbewoner en professioneel jurylid. Hij zei, dat die twintig centimeter wel tot misverstand zou kunnen leiden bij slechtverstaanders, want die hebben maar een half woord nodig.

En een smerige geest is een vreugde voor altijd. *)

Elf was natuurlijk bedoeld als antwoord op de reactie van onze Jan Chagrijnissen (“hallo lieve Jan, alles goed met je”) het verschil tussen 4,8 en 4,6 meter bij het fierljeppen, het bongelwuppen of het stavhoppen.

*) Vertaling door Paulus, translator pay now

Reageer
gravatar

Hij slaat gewoon een jaartje over en gaat in één keer voor de verkiezing Man van de Eeuw. Ook polsstokhoogspringers slaan wel eens de 4,60 meter over om dan direct door te stomen naar de 4,80 meter.

Reageer
gravatar

Volgens mij komt het door die snor. Een ander model snor, met name het model waarbij je alleen het middengedeelte van de snor ziet, alleen dat gedeelte onder beide neusgaten, zou ongetwijfeld veel beter gevallen zijn.

Reageer
gravatar

Allerliefste in de hele wereld, mijn schattebout van zes
turven hoog. Zullen we samen een Dockhus* bouwen?

* Poppenhuis
(Speciaal voor MargOOtje vertaald door Paulus, vertaler Vlaams – Zweeds)

Reageer
gravatar

Ben een zeer trouwe fan van Eddy. Die man heeft werkelijk alles in huis wat vrouwen willen. Dat Jeroen met die prijs er vandoor is zal wel liggen aan het feit dat er in Nederland een heleboel warhoofden los lopen.

Lieve Eddy geeft niet hoor, gelukkig hoor jij niet bij die simpele warhoofden.

Reageer