Ben teleurgesteld in Relatieplanet

Data-analist vertrouwt op 'ouderwets brommers kieken'

Ben Elker (32), data-analist te Bilthoven, heeft een eerste voorzichtige stap in de wereld van het internetdaten gezet. Met het aanmaken van het profiel ‘Elkerliek’ op datingsite Relatieplanet hoopte hij naar eigen zeggen ‘wat lekkere sletjes voor in de zomervakantie te scoren.’ De eerste horde, het invullen van een persoonlijk profiel, bleek echter reeds een deceptie. Elker vertrouwt vanaf nu op ‘ouderwets oogcontact, oprijen en moed indrinken.’

De ambities van Ben (‘Op een bepaalde leeftijd ga je toch wat serieuzer in het leven staan’) stuitten bij de aanmelding op onoverkomelijke problemen. “Kijk, ik ben geen ingewikkelde jongen, maar op zo’n site maken ze je ‘t nou niet echt makkelijk. Is mijn wollen trui modern/casual of klassiek/tijdloos? Ik zou zeggen: allebei! En dan postuur: ik heb maar normaal ingevuld. Een beetje normaal mens is tegenwoordig een tikkie over gewicht toch?”

Elker gaat zich vanaf nu weer op de offline relatiemarkt richten. “Je weet niet hoe zo’n vrouw er echt uitziet. Daarnaast val ik op wat oudere, moederlijke types, en wat je op zo’n site ziet is mij voor het grootste gedeelte te sprietig.” Ben hoopt in zijn stamkroeg ‘De Gouden Zeeleeuw’ te Bilthoven-Noord ooit de ware tegen het lijf te lopen.

Ben’s oproeptekst:
Religie: Overtuigd ietsist. Ik heb wel eens wat van Paulus Coelho gelezen.
Sport: ja, je moet je lichaam wel strak houden natuurlijk!
Roken: Alleen na de seks, haha
Alcohol: zit in bier, wijn en andere dingen die ik wel eens drink ; )
Postuur: toch maar ‘normaal’
Kleur ogen: grijsblauw maar met een lichtgroen randje
Kleding: modern/casual en klassiek/tijdloos
Ik heb huisdieren: ja
Hobbies: World of Warcraft, Tamagotchi
Eten: ja graag


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Graag nodig ik ben uit voor het brommers kieken in ons gemeenschapshuis Duinrand in Schoorl-Noord. De ambiance is tijdloos doch modern en op 7 augustus as. is Jack de Vries gastspreker.

Reageer
gravatar

Vaak moet je ook nog zo’n domme vraag als: Geslacht? invullen. Ik kom da niet verder als: Nog niet.

Reageer
gravatar

Als Bert in Bilthoven-Noord te vinden is, dan wil ik hem wel eens ontmoeten. Elker is natuurlijk een naam die hoort bij een oud chirgirgen en tandarts-geslacht, dat boezemt mij vertrouwen in. Speaking of which, ja, voldoende, zeker dubbel d en minstens veertien jaar ouder dan jongeheer Elker. Bert, snoepje, vind me op relatieplaneet.tk.

Reageer
gravatar

Als Ben wat oudere moederlijke types zoekt, zou hij ‘s moeten kijken of ze nog vrijwilligers nodig hebben bij de dierenambulance, stichting de Zonnebloem of de buitenschoolse opvang. Hij zal er veel medevrijwilligers naar zijn gading tegen het lijf lopen.
Van tevoren moed indrinken raad ik hier trouwens af, alhoewel ik uit zijn beschrijving begreep dat dat bij Ben volgt na de versierpoging.

Reageer
gravatar

De trui van Ben mag dan wel modern/casual en klassiek/tijdloos zijn, maar de apparatuur waarmee hij werkt is wel erg jaren negentig. Een beetje ouder moederlijk sletje is gewoon te Pingen op haar Blackberry.

Reageer