Voorbereiding WK ‘intensiever zonder team’

Nijholt volgt ontwikkelingen van alle deelnemers op de voet

De voorbereidingen voor het WK 2010 vallen voormalig Stormvogels-Telstarcoach Luc Nijholt behoorlijk zwaar. Als 'landloze' coach volgt hij de ontwikkelingen van alle 32 teams op de voet, heeft hij vie
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik leef erg met Luc mee! Ik zit in dezelfde situatie als hij en heb het als volgt opgelost: Op de X-Box (én de PSP!) coach ik nog slechts het team van Cabo Verde. Aangezien dat land zich (buiten mijn schuld) niet geplaatst heeft voor het WK, zal ik wellicht van mijn X-Box toestemming krijgen de uitnodiging van één der deelnemers er gewoon náást te doen, tijdens het WK. Tijdens dat toernooi zal Cabo Verde immers zelf -naar verwachting- géén wedstrijden hoeven te spelen. Dat maakt het een stuk makkelijker er een land bij te doen. Mochten zowel Duitsland als Portugal naar mijn gunsten dingen, dan zal ik mij moeten beraden. Het levert nml tijdens de finale best een lastig pakket op, als je coach bent van beide finalisten. Alleen al het mijzelf feliciteren na de wedstrijd, als verliezend coach naar winnend coach wordt lastig. Hoe graag ik ook zou willen, het wordt een probleem de uitgestoken rechterhand met mijn rechterhand aan te pakken.
Enfin, als eerste voorbereiding zal ik zondag naar een concert van Suzanna Lubrano gaan. Muziek en Cabo Verde zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Luc: kies je outsider zorgvuldig! Coach niet Vaticaanstad! De kledingsponsor eist daar erg onhandige tenues. Daarmee zul je nimmer winnen!

Reageer