Ouderenkraakpand vreest kraakverbod

Einde nabij voor Bolwerk Rozenrust

‘De vrijstaat van het Noorden’. Zo wordt Bolwerk Rozenrust, een van Nederlands markantste kraakpanden, ook wel genoemd. Al twintig jaar gevestigd te Stadskanaal, maar voor hoe lang nog? Nieuwe kra
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste Paul! Ik zou het byzonder op prijs stellen, als je slechts voor jezelf zou willen spreken. Ik voel mij ernstig gekrenkt, dat je mij beticht van het weekelijks hebben van een luidruchtige bing-avond.
Om te beginnen heb ik al in vele jaren geen bingo-avond meer bezocht. Daar komt bij dat mijn bingo-avonden NOOIT luidruchtig zijn. En tot slot: ik heb er de voorbije maanden niet ÉÉN keer bingo gehad!

Reageer
gravatar

Ik vind het werkelijk redicuul van de burgemeester en het ministerie dat er zo met ouderen wordt omgegaan. Die mensen doen niemand iets kwaad en zijn soms indderdaad wat langzamer NOU EN! zien mensen ook de gevolgen in die het heeft voor die mensen die zometeen zwervers moeten worden tot ze in een verpleeghuis kunnen komen. Ik zie het probleem er niet in in eens in de week een luidruchtige bingo avond te hebben dat hebben niet ouderen net zo goed.

Reageer
gravatar

“… en leverde aan de VARA het concept voor Lingo.” Dus TOCH crimineel!!! Om reden van die vermaledijde lingo en nergens anders om, dient er ontruimd te worden en wel onverbiddelijk en onverwijld. Dat grijsharig tuig! Ha! Ik zal mij leren!

Reageer