Pedofiel teleurgesteld in PaardenHyves

Versplinterde Hyves bron van ontstellende frustratie

Pedofielen zitten de laatste tijd zwaar in het verdomhoekje. Toch wist De Speld, via brancheorganisatie Martijn, contact te leggen met Wouter Ginkema (36). Zelfverklaard ‘liefhebber van de jongere medemens’. Zijn leven gaat niet over rozen, zo bleek uit het gesprek. De grootste doorn in het oog van Ginkema: de PaardenHyves. “Totaal onoverzichtelijk” en “onprofessioneel”.

Het internetbezoek van de pedofiel aan de PaardenHyves op maandagochtend liep uit op een totale desillusie. Ginkema bezoekt al jaren maneges om daar ‘zijn sociale leven een nieuwe boost te geven’. Vandaar het idee om ook op de vrienden- en netwerksite Hyves te zoeken naar geschikte paardenliefhebbers. De verwachte goudmijn transformeerde gedurende de ochtend echter in een bron van ontstellende irritatie.

“Er is geen centrale Paardenhyves, het zijn allemaal versplinterde groepjes. Het is totaal onoverzichtelijk voor een leek”, zegt Ginkema. De Brabander had verwacht meer persoonlijke informatie van de leden te kunnen waarnemen. Ginkema vertelt: “Anekdotes over verzorgpony’s, filmpjes van paarden die kunstjes doen, lijsten met favorieten merken, het begon me echt fysiek tegen te staan.”

Terwijl Ginkema druk zocht naar foto’s en de woonplaats van de paardenliefhebber Chantal werd de muziekkeuze een bron van ergernis. “Dries Roelvink, De Kast, Marco Borsato. Slechte smaak is echt onaantrekkelijk, wie voedt die kinderen op tegenwoordig?”, aldus Ginkema. Hij roept de directie van Hyves op tot meer verantwoordelijkheid. “Hyves kan zoveel beter. Stop de verloedering, haal al die tierelantijntjes weg. Zorg dat iedereen echt aan zijn trekken komt.”
Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ge-wel-dig. over dimensies gesproken

Reageer