Jij kunt met pensioen:

0%

Hoe oud voel je je?

Heb je een zware baan?

Doe je nuttig werk?

Wat ga je doen als je met pensioen bent?

Heb je pensioen opgebouwd?

Wie moet jouw pensioen gaan betalen?

Jij kunt met pensioen:
Aankomende zaterdag
Gefeliciteerd! Jij bent zo contraproductief voor de maatschappij dat je aankomende zaterdag al met pensioen mag. Hoe eerder je ermee kapt hoe beter. Je pensioen zal volledig worden betaald, zolang je ons maar niet meer voor de voeten loopt. Ga wat ons betreft eens lekker lang op vakantie naar Zuid-Amerika!
Zodra we jouw functie volledig geautomatiseerd hebben
Nog een paar updates en robotwerknemer Björn kan alles wat jij kan, maar dan zonder te zeuren over vrije dagen, afspraken bij de chiropractor of wie er van zijn koffiemelk snoept. Eigenlijk weten we niet eens zeker of we Björn wel in willen zetten voor jouw functie. In principe moet een simpel algoritme het ook wel geregeld krijgen.
Nooit
Helaas! Je bent vergeten om geld apart te zetten voor je pensioen. Je bent zelfs vergeten om ooit te beginnen met werken. Je bent dus eigenlijk tegelijkertijd gepensioneerd en niet gepensioneerd. Een interessante semantische discussie waar je alle tijd voor hebt.
Als de leeuwerik drie keer kirt in de schaduw van de eikenboom
Als de leeuwerik drie keer kirt in de schaduw van de eikenboom terwijl de zijderups zijn hoofd draait naar het westen, zal dat het teken zijn dat jij de hamer mag neerleggen en mag genieten van je vrije dag. Hou geduld oude werker. Jouw dag zal komen.

Share your Results:


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *