Weinig dingen zo lekker als taai brood gedipt in zuur slootwater. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Hoe maak je dit verfrissende gerecht?
Zorg voor brood van minimaal vijf dagen oud dat nog net niet beschimmeld is. Laat het minstens drie seconden drijven zodat de chloride en algen opgenomen worden in het brood en de zompige zure smaak sterk naar voren komt. Let wel op dat het brood niet zinkt.
Eenvoudig en voedzaam, eigenlijk kun je hier de hele week van eten.
Een eend is wat ‘ie eet.
En als wij dan die eend eten zijn wij eigenlijk hetzelfde!
Toch?
en meneer eend, hoe bak ik dat brood dan?
In uw eigen sop gaar laten koken.
Weet je waarom zwervers altijd zo snel kunnen zwemmen? Dan zijn ze eerder bij het brood dan de eendjes.
Het is duidelijk dat zwervers geen hoog IQ hebben.
Ik voel aan uw gebalanceerde oordeel dat u in uw carrière dit soort problemen heeft kunnen overstijgen.
@ Maitreya
Al s ik u was zou ik terughoudend zijn met dergelijke kritiek,
Ik heb ook altijd hard voor mijn geld gewerkt.
Ik ga ervoor de wijsheden van Drek samen, gebundeld in een boek uit te geven.
Willen we meer of minder zwervers?
Er bestaat geen levend wezen meer dat niet diepgaand is vervuild. Alleen een godswonder kan daarin misschien nog verandering brengen.
Zoek het lekker zelf uit.
Men dient d’n naem desch Here niet ijdel te gebruiken. Zulksch maekt dat er agteraen in d’n rij moet worden aenghesloten.
Heej, Eurlings, als het gaat om de rij voor de hemelpoort, dan sta ik graag helemaal achteraan.
Kunnen die reli’s elkaar verdringen om als eerste binnen te komen…
Eend zelf is ook best lekker.
Peking Eend is te doen. Alleen komt het wellicht uit de Amsterdamse gracht.
Op het vet gebakken eendenborstfilet is niet te versmaden.
Eenden lijken net mensen. Die pikken ook alle zure beschimmelde waren op die 3 seconden geleden in het troebele stinkende water genaamd ‘internet’ zijn gegooid. En smullen dat ze doen!
Gatvâhredammé, dâh hebbe wè sins de oâhlog nie meâh gevreíte!
Maah gelukkag hebbe wè deíze weík Foe Jong Un in de anbieding. Met nassie, bámie of witte lès.
De Belsjineís: gewaun aupe.
Auk op maandag aupe.
Fou Jong Oen?
Wat is hier zo bijzonder aan? Dat eet ik altijd al.