Wie zijn vlees niet te ver doorbakken wil hebben, moet er snel bij zijn. Koeien die zonder schaduw in de wei staan, zijn nu nog perfect medium rare. Als je van een sappig stukje vlees houdt, dan moet je ze echt nu eten. Wie bij deze temperaturen nog een dag wacht, is te laat. Dan zijn ze echt al well done. En dat is best zonde van zo’n delicaat stukje vlees, vers uit de wei. Schapen en geiten kun je wel morgen nog eten.
Koeien in de wei nu nog lekker medium rare
Wees er snel bij, morgen zijn ze well done
9088114 Bekijk mijn sexy poesje _ http://[email protected]
Mijn vriend verdient $ 77 per uur op de laptop. Hij is 5 maanden geleden ontslagen van zijn werk, maar vorige maand haalde hij $ 10258 binnen door gewoon vanuit huis te werken met een programma dat hij online vond. Dit is wat hij doet … Probeer het zelf uit
http://Selfcash5.com/
Al wel donderdag?
Raar medium?
Jomanda?
(Zo heette ze toch?)
De onsamenhangendheid valt rauw op mijn dak.
Hmm., dom verhaal. Te veel gedoe. Zo’n beest moet je slachten en ook nog warm houden en dan nog helemaal opeten.
Ga wel naar de kiloknaller-slager. 🐄🐄
Corrie.