Slachthuizen zijn de laatste tijd voortdurend negatief in het nieuws. Werknemers worden er gedwongen door te werken met coronaklachten en ze leven bovendien vaak in erbarmelijke omstandigheden. Daarom begint de sector nu een publiekscampagne over de leuke kanten van het vak.
“Mensen krijgen een eenzijdig beeld van de vleesindustrie”, zegt directeur Frans van Dongen van branchevereniging COV. “Ze denken dat wij hier alleen maar slecht met onze werknemers omgaan, maar er is ook een andere kant: in slachthuizen maken wij dieren dood.”
Van Dongen denkt dat Nederlanders heel anders tegen slachthuizen gaan aankijken als ze beter op de hoogte zijn. “Het is heel makkelijk om te zeggen: je moet Polen en Roemenen fatsoenlijk betalen en huisvesten. Maar die mensen weten niet dat wij hier de halsslagaders van varkens en kippen doorsnijden. Dat is óók de vleesindustrie.”
8732996 Bekijk mijn sexy poesje .. http://[email protected]
Ander positief feit: Types als Marianne Thieme zoeken daar hun levenspartner. En dat is een lekkere milf!
Vlees mevrouw, u weet best waarom.
KIP, het meest veelzijdige stukje vlees, KIP!
Wie is toch die man die op zondag altijd het vlees komt snijden?
‘Koelcel’ klinkt dan wel negatief, maar ‘s ochtends maakt de baas de deur gewoon open. Ook zit je met een hittegolf niet te puffen van de hitte. En mag je van de karkassen eten.
Men kan hier van de karkassen eten!
Er groeit genoeg op.
AKUUT vegetariur!
Nee maar, censuur op het echte woord.
Komop, Speld!
Het zou mij niets verbazen wanneer de campagne over de leuke kanten van slachthuizen subsidie krijgt van de Europese Unie.
#nexit.
Corrie.