Boekhandel Reinier (Groningen)

Boekhandel Reinier (Groningen)

De wereld: het boek genereert aandacht voor bestsellerlijst

Steeds minder mensen lezen nog bestsellerlijsten. Om aandacht te genereren voor dit ondergewaardeerde fenomeen, komt De wereld: het boek deze week binnen in de top 10 van de Bestseller 60, de officiële lijst met bestverkochte boeken.

“Wij zijn De wereld: het boek ontzettend dankbaar voor dit gebaar”, zegt een woordvoerder van de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek, die de Bestseller 60 opstelt. “Wij doen elke week ons uiterste best om een ranglijst op te stellen en krijgen daar normaal gesproken heel weinig voor terug. Daar komt nu verandering in.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *