Shutterstock

Shutterstock

Wij vinden dat juist Donald Trump zich moet terugtrekken uit de race

Joe Biden heeft geen beste indruk gemaakt bij het eerste presidentsdebat. Een nieuwe overwinning van Trump zou desastreus zijn voor de toekomst van de Amerikaanse democratie. Daarom klinkt dan ook steeds duidelijker de roep dat Biden zich moet terugtrekken uit de race.

Maar wij vinden dat niet logisch. Het is Trump die gevaarlijk is. Wij vinden dus dat niet Biden, maar Trump zich moet terugtrekken uit de race.Natuurlijk is het niet gebruikelijk dat een presidentskandidaat zich terugtrekt. Trump heeft de republikeinse voorverkiezingen gewonnen en hij is nog nooit vrijwillig ergens op teruggekomen. Maar er zijn vast wel mensen binnen de Republikeinse Partij die hem ervan kunnen overtuigen dat het beter is dat hij zich terugtrekt uit de race? Of anders misschien zijn vrouw? Vrouwen schijnen tenslotte zijn zwakke punt te zijn.

Bovendien: als Biden zich terugtrekt uit de race is het nog maar afwachten of de nieuwe democratische kandidaat wél wint van Trump. Het blijft dan spannend of de democratie overleeft. Terwijl: als Trump geen presidentskandidaat meer is kan hij vervangen worden door een andere republikein die waarschijnlijk geen bedreiging is voor de toekomst van de Amerikaanse democratie. Als die dan in november wint van Biden is dat niet zo erg.

Wij vinden dus dat Donald Trump zich moet terugtrekken uit de race. Ons voorstel heeft eigenlijk geen nadelen. Alleen Donald Trump kan Amerika redden van Donald Trump. Dus Donald, als je dit leest, trek je alsjeblieft terug uit de race.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Snap echt niet wat je uberhaupt in Kusadasi te zoeken hebt? Marmaris of Bodrum klinkt toch veel betert. En dat Pammukaiki staat al jaren droog. Dat wordt echt niks met die hele PAOK Salonki. Slaan nog flensje uit een pan, dat hele rammelstel; the Dukes of Emmerton, slap zooitje is het. Chocolade huizen ja ja maar leveren ho maar: nul komma nul. Beslagsukkels. En een waffel dat ze hebben, heb de de deegrollers opgestapeld om die lui een flink pak rammel te geven. Uhm mevrouw, u raakt een gevoelig punt; we kunnen ook klein beginnen; poffertjes dan misschien ofzo? Vragen alstublieft nog een beetje geduld, beetje probleempjes op de zaak. Allemaal nepmateriaal zeker? Als u maar even niet slaat met de koekenpan, tis even beetje lassig.

Reageer