Wikimedia Commons / Scorito

Wikimedia Commons / Scorito

Bescheiden Oma Ria wil zichzelf nog niet in hetzelfde rijtje plaatsen met Octopus Paul en Koe Sijtje

Met haar briljante voorspellingen dit EK lijkt Oma Ria zich in een illuster rijtje te gaan scharen tussen andere meestervoorspellers als octopus Paul en Koe Sijtje. Zelf blijft de 60-jarige oma er voorlopig nog bescheiden onder.

“In de media worden al vergelijkingen gemaakt tussen mij en octopus Paul”, vertelt de voorspeloma. “Ik voel me onwijs vereerd dat ik in 1 adem genoemd word met een grootheid als Paul, maar we zijn pas halverwege hè en het zijn grote tentakels om te vullen.”

Ria vervolgt: “Om mij te vergelijken met octopus Paul en Koe Sijtje gaat bovendien niet helemaal op. We hebben namelijk een geheel andere manier van voorspellen. Waar ik vooral kijk naar vorige uitslagen en de huidige vorm, kiest Sijtje voor de lekkerste voerbak.”

De wereld kijkt met volle belangstelling uit naar de volgende voorspellingen van Ria, die zelf alvast kan verklappen dat Roemenië er 4 gaat inleggen tegen Nederland.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *