maradek / Shutterstock

maradek / Shutterstock

Dit waren de 5 meest iconische streepjescodes allertijden

Wie is er niet mee opgegroeid? De iconische GTIN-code, vaak bestaande uit een verzameling van dikke en dunne streepjes, zal binnenkort voor de allerlaatste keer een kassa ergens in ons land laten blie
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

6. 4 249871 889135
Wie kent hem niet: de beroemde (beruchte) HOY-worst. In eerdere dagen, toen het reageren in de Speld wat toegankelijker was, ontstond er een soort polemiek tussen allerlei Erno’s over de kwaliteiten en herkomst van deze worst.
Op enig moment werd een beroemde toenmalige reaguurder (Maitrena) zelfs beticht van het eten van overmatige hoeveelheden HOY-Worst omdat daar veel hondenvlees in verwerkt zou zijn. Dit is echter nooit bewezen, maar waar rook is is vuur. Dus het zou zo maar kunnen dat die Maitrena een grote portie Bello’s verorberd heeft.
Het was trouwens qua vormgeving ook een heel mooie streepjescode.

Reageer
gravatar

Dit was altijd mijn grootste angst in mijn leven, dat de beste uitvinding (de streepjescode verdwijnt tezamen met de walkman) zou verdwijnen. Het akternatief is gegerandeerd ondermaats en manipuleerbaar. En over 10 of 20 jaar een nieuwe tech start up (gonna be huge) met jawel de gestolen formule van de streepjescode. U kent het stramien, systeemwissels ausrollen en je eindigt met boodachappen doen in de parkeervakken en contact met caissieries valt onder het muziek gebod (kein). Systeem wissels zijn er anders heeft het management nu eenmaal geen werk. Project lijers umsatz overbotig. Maar ja belangrijke titel zo’n baan en je kunt er er mooie transitie rapporten typen. Die hoe heet dat gedrocht, dat nieuwe, iets met inlezen is een disfunctonerend en gehandicapt maar ja kun je weer een mooi rapport typen. En dan hey jongens dat ideetje dat nooit dienst weigerde? Pffffffffffftttttt.

Reageer