Tijdens je vakantie surfen op het internet voor een gezondheidsvraag. Hoelang houd je dat vol zonder de ergste diagnoses tegen te komen? Speel de game! cover

Studio Speld

Tijdens je vakantie surfen op het internet voor een gezondheidsvraag. Hoelang houd je dat vol zonder de ergste diagnoses tegen te komen? Speel de game!

Je bent op vakantie en hebt een gezondheidsvraag, wat doe je? Waarschijnlijk lang surfen op het internet. Maar hoelang houd je dat vol zonder de ergste diagnoses tegen te komen? Speel Internetsurfen: De Game en kom erachter!

Just is je zorgverzekering zonder gedoe. Want met App de Dokter van Just stel jij jouw gezondheidsvraag, waar en wanneer je wil. Ook op vakantie. Nog geen klant? Probeer de app nu 3 maanden uit. Just wat je nodig hebt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *