Shutterstock / insta_photos

Shutterstock / insta_photos

Interessant: Martin had nét iets anders voorspeld dan uitslag

Kijk, nu wordt het interessant. Je collega Martin komt naast je staan bij de koffieautomaat, en zegt tegen je: “Heb je het gezien, maandag? Oostenrijk-Frankrijk 0-1? Ik balen jongen! Ik had in mijn pool dus 0-2 ingevuld. Zat er nét een goaltje naast. Dit is wel heel zuur hoor.”

Jij wil weg, maar Martin neemt je graag mee in zijn overwegingen om tot een 0-2 voorspelling te komen. “Nou kijk, Oostenrijk is een stugge ploeg, dus een hele grote nederlaag verwachtte ik op zich niet. Maar mijn inschatting was: een snelle 0-1 van Frankrijk, dan laten ze die Oostenrijkers een beetje komen en dan counteren ze in de tweede helft nog naar een tweede goal. En zo ging het ook, Frankrijk had echt kansen op de 0-2. Och. Dan had ik hier heel anders gestaan.”

Je knikt glazig, en vraagt je af of het raar is om weg te vluchten naar de vergadering waar jij helemaal niet bij hoeft te zijn. “Tja, Kroatië-Albanië”, zegt Martin. “Ja zeg het maar. Ik heb 2-2, Kroatië is ook niet meer wat het geweest is.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vind dat dat dat de zigeunerschnitzels en slavinken per direct het land uit moeten. Status richting buitenwereld moet behouden blijven. Ben u laip, meneer? Aceton zit in de schuur zegt ie, zij zijn de stellingswagen, nogmaals meneer ben u laip, ik ken dat woord niet. U gaat weg hier? Goed moment weet ik, maar timing is zoek tuzsen de asbetonstenen hiero. Voorstellen is 1 en hebt u gezegd beter van niet. U ziet er 1 en wil nooit meer terugkomen. 3-0.

Reageer