Shutter Stock: Roman Samborsky / Studio Speld: Anna-Britt Ruijgers

Shutter Stock: Roman Samborsky / Studio Speld: Anna-Britt Ruijgers

Remco moest pils halen in de bijkeuken en heeft daardoor het EK gemist

Wat een enerverend toernooi moest worden voor hardcore Oranje-supporter Remco, mondde uit in een deceptie. Toen hij tijdens de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal pils moest halen in de bijkeuken, heeft hij uiteindelijk het volledige EK gemist.

“Dit is een ongelofelijke domper”, stamelt de verbouwereerde Remco eenmaal terug in de huiskamer met zes bier in zijn hand. “Zodra ik de koelkast opentrok, hoorde ik van alles. Gejuich, gejoel, gejank, gevloek, het Wilhelmus, nog meer gejuich, nog meer gevloek. Dus ik wist dat ik zo snel mogelijk weer terug naar de televisie moest sprinten.” Het bleek tevergeefs.

Eenmaal terug in de huiskamer zag Remco louter verlaten Oranje-prullaria, platgestampte borrelnootjes, een lege schaal bittergarnituur en NOS-presentator Sjoerd van Ramshorst die de uitzending afsloot met “Het was een EK om niet snel te vergeten”.

Win je eigen beugelkoelkast met Grolsch en mis geen minuut van het EK. Bij aankoop van een Grolsch krat of een 4-pack kun je kans maken op een speciale beugelkoelkast. Ideaal om je Grolsch beugelflessen in te bewaren!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *