Studio Speld / Shutterstock / Wikimedia Commons / PaulBlank

Studio Speld / Shutterstock / Wikimedia Commons / PaulBlank

Wij lieten voorspelmens Aad los uit zijn kooi en het voorspelde een overwinning voor Schotland

Na octopus Paul en koe Seitje gaat aankomend EK voorspelmens Aad de Mos zijn voorspellende gaven loslaten. Wij lieten de 77-jarige analist alvast los uit zijn kooi voor Duitsland-Schotland en hij liep regelrecht op Schotland af.

We hebben twee bakjes eten neergezet: een op de vlag van Duitsland en een op de vlag van Schotland. En wat denk je: dat gulzige voorspelmens stoof op het bakje van Schotland af! We kunnen er dus vanuit gaan dat Schotland wint. Mocht dit niet het geval zijn, dan laten we het mens vredig inslapen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *