Shutterstock / Frederic Legrand - COMEO / lev radin / Alexandros Michailidis / Wikimedia Commons

Shutterstock / Frederic Legrand - COMEO / lev radin / Alexandros Michailidis / Wikimedia Commons

PVV-stemmer rekent erop dat Meloni, Orbán en Le Pen Nederland straks opt-out op migratie gunnen

Hester Steegmans heeft donderdag PVV gestemd bij de Europese verkiezingen. De 48-jarige inwoonster van Veenendaal hoopt dat de extreemrechtse fractie in het Europees Parlement zo groot mogelijk wordt en rekent erop dat de fel nationalistische partijen Nederland straks een opt-out op migratie gunnen.

"Er komen echt te veel migranten naar Nederland", stelt Hester. "Dat zien Giorgia Meloni en Viktor Orbán ook. Zij begrijpen heel goed dat Nederland dat niet langer wil. En straks komt er een grote AfD. Met een rechts Europa kan Geert veel makkelijker regelen dat wij die uitzondering krijgen."

Ook op het gebied van landbouw verwacht Hester dat een ruk naar rechts gunstig is voor Nederland. "Het Frankrijk van Marine Le Pen en het België van Vlaams Belang zullen altijd het belang van de Nederlandse boeren en vissers verdedigen. Rechtse Ieren, Polen, Spanjaarden en Zweden: allemaal zetten ze Nederland weer op één!"


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *