Skyshowtime / Studio Speld: Anna-Britt Ruijgers

Skyshowtime / Studio Speld: Anna-Britt Ruijgers

Maffia-familie probeert nieuwe leden te werven via LinkedIn

Ben jij een kei in eer, wraak, familie en geweld? Kom bij de Maffia!

Een maffia-familie die nodig nieuwe leden zoekt probeert het vandaag via LinkedIn. “Normaal recruteren we via de straten maar de straten drogen op. Dus hebben we een verzoek op LinkedIn gezet”, zegt maffiabaas Dwight. “Ben jij een kei in eer, wraak, familie en geweld? Kom bij de Maffia!’”, is hoe we het nu proberen”, zegt Dwight. De groep zoekt verder op endorsements voor genadeloosheid en sluwheid.

Door het imposante netwerk van Dwight, stromen de suggesties en namen in de comments van zijn bericht. “Ik zit de komende drie maanden vol met Maffiapraktijken, maar dit is echt wat voor Stewart Pickle”, luidt een reactie. Het lijkt een kwestie van tijd voordat de meest genadeloze klootzak thrilled wordt announced als new member van de family.

Kijk nu de serie Tulsa King op SkyShowtime, dé streamingdienst waar wereldberoemde studio’s op één plek samenkomen van Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon en DreamWorks Animation tot Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios, and Peacock.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *