PRO SHOTS / Toon Dompeling & Instagram / @martenderoon15

PRO SHOTS / Toon Dompeling & Instagram / @martenderoon15

Koeman overweegt De Roon alsnog mee te nemen voor het maken van memes

Een tegenvaller voor Marten de Roon: door een blessure kan hij niet spelen op het EK. Desondanks gaat de middenvelder van Atalanta misschien tóch mee naar het eindtoernooi: bondscoach Ronald Koeman overweegt hem mee te nemen voor de memes.

“Marten is met zijn spitsvondigheid en Photoshop-vaardigheden hartstikke belangrijk in de kleedkamer”, stelt Koeman. “Hij kan in een paar minuten een viral creëren, je moet niet onderschatten wat dat doet voor het groepsgevoel. Op een EK komt het aan op details, dan wil je zo’n jongen erbij hebben. Ik heb Ryan Gravenberch en Quinten Timber vanmiddag in de weer gezien met hun telefoon, die hebben daar toch een stukje minder ervaring mee dan Marten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *